Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΚΟΙΝΩΝΙΑΠιείτε τα ποτά σας: Το κράτος δίνει credits

Πιείτε τα ποτά σας: Το κράτος δίνει credits

Είναι το αλκοόλ κανονικότητα, κουλτούρα μας, λόγος να κερδίσουμε αγκαλίτσα του κράτους; Μάλλον είναι. Δείτε δύο παραδείγματα που το κράτος σου λέει να πιείς και που σε επιβραβεύει για αυτό

Είσαι πασ’τα ποτά σου Νο 1:

Όσοι έχετε σκοπό να βιάσετε καμιά γυναίκα, μια απόφαση του Κυπριακού Δικαστηρίου σας δείχνει τον δρόμο για να μειώσετε την ποινή. Πριν κατεβάσετε τα σώβρακα, κατεβάστε λίγα σφηνάκια σε ένα μπαρ. Το “ήμουν πας’τα ποτά μου” θα λειτουργήσει ως ελαφρυντικό. Άσε που λειτουργεί και αντίστροφα εις βάρος της βιασμένης ως δικηγόροι, πολιτικοί, δημοσιογράφοι, επεξεργαστές της δημόσιας γνώμης, να το χρησιμοποιήσετε στην αντεξέταση του θύματος και να κλονίσετε τη σοβαρότητα της: (τον δρόμο χάραξε η Αντρούλα Βασιλείου) “τι δουλειά είχες στο μπαρ κορίτσι πράγμα;”

Μάλιστα στην απόφαση έλεγε «είχε καταναλώσει προηγουμένως αλκοολούχα ποτά σε χώρο διασκέδασης, όπου φιλήθηκε με την παραπονούμενη». Δηλαδή “του έδωσε σχοινί”

Είσαι πας’τα ποτά σου Νο2:

Μια πρόταση του Υπουργού Μεταφορών Γιάννη Καρούσου, λέει πως αν θες να πιεις και να βγεις, πιες και βγες. Το κράτος κερνά πληρωμένα ταξί.

Limassol Today - Image 8

Ο Ιάσονας Σενέκης (σύμβουλος οδικής ασφάλειας) του απαντά αν έχει καμία αντίληψη για τη ζημιά που κάνει και για τα λανθασμένα μηνυμάτα που περνά: “Δηλαδή τι; Πιείτε, κάντε αλκοτέστ και θα σας κερνάμε το ταξί με τα λεφτά των φορολογούμενων; Αυτά τα κάνουν εταιρείες ως προωθητικές ενέργειες. Καπου χάθηκε το νόημα”. Ο Καρούσος εκνευρίζεται.

Πάντως άνετα η πρόταση του Υπουργού Μεταφορών θα μπορούσε να ήταν σποτάκι της Calsberg, της Absolut, του Johny Walker, του Breeze Night Club, των Νότων, των Βαρελάδικων, των Μαστιχομάτων, για να καταναλώσουν. Στην τιμή περιλαμβάνεται ταξί.

Θέλουμε δωράκι δωρεάν εκτρώσεων, χάπι επόμενης μέρας, και εξετάσεων γυναικολόγου σε όσες πάνω στα ποτά τους κάνουν απερίσκεπτο σεξ.

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης