Παρασκευή, 2 Ιουνίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΛΕΜΕΣΟΣΕκστρατεία καθαριότητας και καθαρισμού οικοπέδων στον Δήμο Κ.Πολεμιδιών

Εκστρατεία καθαριότητας και καθαρισμού οικοπέδων στον Δήμο Κ.Πολεμιδιών

Γενική εκστρατεία καθαριότητας κηρύσσει ο Δήμος Κάτω Πολεμιδιών, καλώντας του ιδιοκτήτες οικοπέδων και άλλων ανοικτών χώρων, να φροντίσουν για τον καθαρισμό τους.

Σε ανακοίνωση του, ο Δήμος αναφέρει ότι, στο πλαίσιο της εκστρατείας, όλοι οι ιδιοκτήτες οικοπέδων και άλλων ανοικτών χώρων που βρίσκονται στην περιοχή, οφείλουν να φροντίσουν για τον καθαρισμό τους και για την απομάκρυνση όλων των χόρτων και άλλων άχρηστων αντικειμένων σε αδειοδοτημένη μονάδα παραλαβής αποβλήτων, μέχρι την 5η Μαΐου 2023.

«Ο καθαρισμός είναι αποκλειστική ευθύνη του ιδιοκτήτη, έστω κι αν έχουν τοποθετηθεί άχρηστα υλικά από άλλους», υποδεικνύει ο Δήμος Κ.Πολεμιδιών και σημειώνει ότι «η δημιουργία σωρών και η μη απομάκρυνση τους αποτελεί οχληρία».

Σε περίπτωση που οι ιδιοκτήτες δεν μεριμνήσουν από μόνοι τους για τον καθαρισμό των οικοπέδων τους μέχρι τη λήξη της προθεσμίας, η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου θα προβεί στον καθαρισμό των οικοπέδων και οι ιδιοκτήτες θα επιβαρύνονται με ανάλογη χρέωση, προστίθεται.

Τέλος, ο Δήμος καλεί όλους τους δημότες/ιδιοκτήτες, να επιδείξουν πνεύμα συνεργασίας για αναβάθμιση της δημόσιας υγείας και για το καλό της πόλης των Κάτω Πολεμιδιών.

Powered by copy shop

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης