Τρίτη, 21 Μαρτίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΛΕΜΕΣΟΣΗ Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξη Λεμεσού σας δείχνει εικόνες 360 μοιρών

Η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξη Λεμεσού σας δείχνει εικόνες 360 μοιρών

Η ΕΤΑΠ Λεμεσού ενισχύει την διαδικτυακή παρουσία του προορισμού με ψηφιακά εργαλεία

Η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Λεμεσού στα πλαίσια προώθησης της Λεμεσού ως τουριστικός προορισμός, έχει δημιουργήσει τα τελευταία τρία χρόνια ένα πλούσιο αρχείο απεικονίσεων 360 μοιρών που περιλαμβάνουν παραλίες, ιστορικό κέντρο, ξενοδοχεία, μνημεία, σημεία αναφοράς της πόλης και επαρχίας, καθώς και χωριά. Το αρχείο περιλαμβάνει 180 επιτόπιες και εναέριες φωτογραφίες.

Οι φωτογραφίες είναι αναρτημένες στο Google Street View παρέχοντας την ευκαιρία σε ενδιαφερόμενους να έχουν μια εντυπωσιακή, σφαιρική εικόνα της Λεμεσού ανά σημείο. Γενικότερα, οι απεικονίσεις 360 μοιρών βοηθούν τον ταξιδιώτη να γνωρίσει καλύτερα τι να αναμένει σε ένα προορισμό και να προγραμματίσει πιο αποτελεσματικά την επίσκεψη του.

Παράλληλα έχει δημιουργηθεί μια ενσωματωμένη έκδοση εικονικής περιήγησης για το κέντρο πόλης και την περιοχή Κουμανταρίας σε WebVR, συμβατή με όλες τις σύγχρονες VR συσκευές. Σκοπός της εικονικής πραγματικότητας είναι οι επισκέπτες να ταξιδέψουν στη Λεμεσό από το σπίτι τους και να ζήσουν την απόλυτη εμπειρία ενός εικονικού ταξιδιού. Nα πάρουν μια γεύση από τον παλμό της Λεμεσού και να συνδεθούν συναισθηματικά με την ομορφιά και τους ανθρώπους της, μιας και η εμπειρία μιας περιήγησης εικονικής πραγματικότητας το επιτρέπει σε μεγάλο βαθμό. 

Δείτε το στο 

https://duoovision.viewin360.co/share/collection/7kSwp?logo=1&info=0&logosize=158&fs=1&vr=1&sd=1&initload=0&thumbs=1

Powered by copy shop

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης