Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Diagwnismosfeb23 Ltbanner
Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΛΕΜΕΣΟΣΔημήτρης Γιαννακού: Καρναβαλιστής από 3 χρονών ο νέος Βασιλιάς Καρνάβαλος

Δημήτρης Γιαννακού: Καρναβαλιστής από 3 χρονών ο νέος Βασιλιάς Καρνάβαλος

Ο Δήμος Λεμεσού ανακοινώνει και επίσημα, μέσα από ανακοίνωσή του, την χθεσινοβραδινή ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου, ότι ο Βασιλιάς του Λεμεσιανού Καρναβαλιού θα είναι ο Δημήτρης Γιαννακού, ο οποίος συμμετέχει στο καρναβάλι από την ηλικία των τριών ετών.

Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση, ο Δημήτρης Γιαννακού, είναι γνήσιος καρναβαλιστής με περισσότερα από 35 χρόνια συμμετοχής στο Καρναβάλι της Λεμεσού.

Limassol Today - δημητρης γιαννακου βασιλιας καρναβαλιου καρναβαλος 2

Ο νεαρότερος σε ηλικία βασιλιάς του Καρναβαλιού, στη σύγχρονη ιστορία του θεσμού, είναι τηλεοπτικός και θεατρικός παραγωγός και από την ηλικία των 10 ετών (1993) συμμετέχει στις παρελάσεις του καρναβαλιού με ομάδες αρμάτων ως χορευτής, με εντυπωσιακές χορογραφίες και φαντασμαγορικές στολές.

Από το 1995 μέχρι το 2016 είναι δημιουργός ομάδων και αρμάτων με συμμετοχή στις μικρές και στις μεγάλες παρελάσεις αλλά και σε άλλες εκδηλώσεις του Καρναβαλιού, ενώ απο το 2017 λαμβάνει μέρος στη μεγάλη ομάδα του Δήμου Λεμεσού, ως ενεργό εθελοντικό μέλος για τη διοργάνωση του Λεμεσιανού Καρναβαλιού.

Limassol Today - δημητρης γιαννακου βασιλιας καρναβαλιου καρναβαλος 3

Η στέψη του νέου βασιλιά θα γίνει την Τσικνοπέμπτη 16 Φεβρουαρίου, επίσημη πρώτη των καρναβαλίστικων εκδηλώσεων, οι οποίες κορυφώνονται με την μεγάλη καρναβαλίστικη παρέλαση, την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου.

Powered by copy shop

ΠηγήΚΥΠΕ

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης