Πέμπτη, 1 Ιουνίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΛΕΜΕΣΟΣΛΕΜΕΣΟΣ: Μετά το Athens Museum of Illusions, στη Μαρίνα έρχεται Paradox Museum

ΛΕΜΕΣΟΣ: Μετά το Athens Museum of Illusions, στη Μαρίνα έρχεται Paradox Museum

Το νέο επιχειρηματικό βήμα των Σάκη Τανιμανίδη και Μίλτου Καμπουρίδη, Paradox Museum, ετοιμάζεται να ανοίξει τις πύλες του για το κοινό της Κύπρου στη Λεμεσό, και αναμένεται να δεχτεί τους πρώτους του επισκέπτες περί τις αρχές Μαρτίου 2023.

Limassol Today - 1

Το Paradox Museum Limassol, βρίσκεται στην καρδιά της Μαρίνας Λεμεσού, στο Πολιτιστικό Κέντρο Τρακασόλ, όπου θα λειτουργεί επί μονίμου βάσεως.

Limassol Today - Paradox Museum Miami Reversed Room Key Image 1

Το Paradox Museum Limassol, έρχεται να φέρει κυριολεκτικά τα πάνω-κάτω και υπόσχεται να προσφέρει στους επισκέπτες μια συναρπαστική εμπειρία, η οποία συνδυάζει εκπαίδευση και ψυχαγωγία.

Limassol Today - 001 Dsc5466

Τα 50  ‘’Παράδοξα’’ οπτικά και διαδραστικά εκθέματα, έχουν σχεδιαστεί τόσο για να ακονίσουν το μυαλό, όσο και να μπερδέψουν τα μάτια. Βασιζόμενα στην επιστήμη, τα μαθηματικά, τη βιολογία και την ψυχολογία, τα εκθέματα μπερδεύουν και ξεγελούν τις αισθήσεις, εκπλήσσουν και εκπαιδεύουν, αλλά το κυριότερο, μας κάνουν να ‘’σκεφτούμε ξανά’’ όλα όσα ξέρουμε!

Limassol Today - Image 2 4

Στο νέο καινοτόμο χώρο βιωματικής ψυχαγωγίας, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να «πολλαπλασιαστούν», να «αποκτήσουν ύψος» ξαφνικά, να «παραμορφωθούν» και να έρθουν  σε συνομιλία με ένα πιάνο, δημιουργώντας το δικό τους κονσέρτο!

Limassol Today - Absolute Fun 1

Το Paradox Museum Limassol, προσφέρει μια μοναδική εμπειρία για όλες τις ηλικίες.  Είναι ένα μέρος που θα αγγίξει το μυαλό και την καρδιά των επισκεπτών, θα προσφέρει νέες προοπτικές και θα τους συνεπάρει!

Limassol Today - 2 2

Κατά την επίσκεψη στο Paradox Museum Limassol, το φωτογραφικό album των επισκεπτών θα είναι τόσο ‘’insTagrammable’’,  που οι φίλοι τους δεν θα πιστεύουν ότι οι φωτογραφίες τους είναι πραγματικές!

Limassol Today - The Carousel

Το  Paradox Museum Limassol, είναι μέρος του Paradox Group, που ιδρύθηκε το 2018, και αναπτύσσει και λειτουργεί επιχειρήσεις που παρέχουν βιωματικές και συναρπαστικές εμπειρίες. Με γραφεία στη Αθήνα, Ζάγκρεμπ και Μαϊάμι,  το Paradox Group είναι η πιο καινοτόμος και ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρεία στον κλάδος της βιωματικής εκπαίδευσης. 

Limassol Today - Image 2

O CEO του Paradox Group , Χάρης Δούρος, σε δηλώσεις του ανέφερε: “Μετά από την τεράστια επιτυχία του Paradox museum σε ΌσλοΣτοκχόλμη και Μαϊάμι, με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε το άνοιγμα του Paradox museum Limassol, σε ένα εμβληματικό χώρο όπου τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του δένουν με τις αντιθέσεις του την μοναδική εμπειρία που προσφέρει το Paradox museum.

Limassol Today - Unique Memories

Η Λεμεσός και γενικότερα η Κύπρος ήταν πάντα στα στρατηγικά σχέδια της Paradox, επόμενες στάσεις της οποίας είναι η Βαρκελώνη, το Παρίσι, το Λονδίνο, το Λας Βέγκας και πολλές άλλες. Είμαστε σίγουροι ότι θα αγαπηθεί και ανυπομονούμε να προσφέρουμε χαρά, γέλιο, εκπαίδευση και φανταστικές αναμνήσεις σε όλη την Κύπρο.”

Limassol Today - Bit Strange

Ο Γενικός Διευθυντής της Μαρίνας Λεμεσού κ. Νικηφόρος Παμπακάς, σε δηλώσεις του ανέφερε ότι: «Καλωσορίζουμε με ιδιαίτερη χαρά και ενθουσιασμό το Paradox Museum στη Μαρίνα Λεμεσού. Στηρίζουμε θερμά τη νέα αυτή, καινοτόμα προσθήκη στο εμπορικό κομμάτι του Έργου, καθώς αυτό συνάδει τέλεια με τη στρατηγική μας, για αναβάθμιση και ενίσχυση του τουριστικού τομέα του νησιού. Ανυπομονούμε να ανοίξει τις πόρτες του στο κοινό, και να χαρίσει τόσο στους τουρίστες όσο και στους συμπολίτες μας αξέχαστες εμπειρίες! »

Limassol Today - Paradox Museum Miami Piano

Come, explore, live your own experience, create your own unique memories, WRITE YOUR OWN STORY!

Paradox Museum Limassol

Facebook: Paradox Museum Limassol

Instagram: limassol.paraxomuseum

Tik Tok: paradoxmuseumlimassol

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο [email protected]

Limassol Today - Simply Wow
Source: InBuisinessNews

Powered by copy shop

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης