Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Diagwnismosfeb23 Ltbanner
Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΛΕΜΕΣΟΣΛΥΚΕΙΟ ΛΙΝΟΠΕΤΡΑΣ: Προβάλλει ντοκιμαντέρ των ασυνόδευτων προσφυγόπουλων του 1974

ΛΥΚΕΙΟ ΛΙΝΟΠΕΤΡΑΣ: Προβάλλει ντοκιμαντέρ των ασυνόδευτων προσφυγόπουλων του 1974

Ντοκιμαντέρ για τα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα του 1974 θα προβάλει το Λύκειο Λινόπετρας

Ντοκιμαντέρ για τα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα του 1974 θα προβάλει το βράδυ της προσεχούς Παρασκευής το Λύκειο Λινόπετρας, το οποίο εξέδωσε σχετικό δελτίο Τύπου.

Συγκεκριμένα, αναφέρεται ότι το Λύκειο διοργανώνει εσπερίδα με τίτλο «1974: Ασυνόδευτα Προσφυγόπουλα. Μια αθέατη πλευρά της τραγωδίας», που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2023, στις 6.30 μ.μ., στην Αίθουσα Προβολών του Λυκείου Λινόπετρας.

Limassol Today - προσφυγοπουλα 1974 2

Σημειώνεται ότι στην εσπερίδα θα προβληθεί το ομώνυμο ντοκιμαντέρ του Λυκείου που απέσπασε το Α΄ Παγκύπριο Βραβείο στο 5ο Φεστιβάλ Αρχαιολογικού, Εθνογραφικού και Ιστορικού Ντοκιμαντέρ Κύπρου ΑΕΙ FEST.

Limassol Today - προσφυγοπουλα 1974 1

Στο ίδιο πλαίσιο, ο Δρ Πέτρος Παπαπολυβίου, Αναπληρωτής Καθηγητής Σύγχρονης Ιστορίας Πανεπιστημίου Κύπρου, θα αναγνώσει την εισήγησή του «Μικροί Οδυσσείς σε αναζήτηση στέγης και προσωρινής οικογένειας: Από τις ιστορίες των παιδιών του πολέμου του 1974».

Limassol Today - 74 Pro

Επιπλέον, θα καταθέσουν τις μαρτυρίες τους ο Παύλος Μυλωνάς, Βουλευτής και Πρόεδρος Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Παιδείας και Πολιτισμού, ο Μιχάλης Μιχαήλ, Δημοσιογράφος- Ιστορικός Ερευνητής, και ο Γιάννης Νικολαΐδης, Β.Δ. Μαθηματικός.

Limassol Today - Image 2 2

Powered by copy shop

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης