Σάββατο, 25 Μαρτίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΛΕΜΕΣΟΣΤΕΠΑΚΛάβε μέρος στην ψηφοφορία για την επιλογή της Μασκότ του ΤΕΠΑΚ

Λάβε μέρος στην ψηφοφορία για την επιλογή της Μασκότ του ΤΕΠΑΚ

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η α’ φάση του ανοικτού διαγωνισμού που έχει προκηρύξει το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΤΕΠΑΚ) για τον σχεδιασμό και τη δημιουργία της μασκότ του Πανεπιστημίου.

Η Κριτική Επιτροπή επέλεξε συνολικά 22 σχέδια τα οποία προκρίνονται στη β’ φάση του διαγωνισμού.

Στη φάση αυτή λόγο έχει και το κοινό.

Συγκεκριμένα, οι πολίτες μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του ΤΕΠΑΚ, στον σύνδεσμο εδώ και να πατήσουν στο σημείο που γράφει «Ψηφίστε εδώ» για να ψηφίσουν το σχέδιο ή τα σχέδια της αρεσκείας τους. Οι ψήφοι του κοινού θα έχουν βαρύτητα 15% ως προς τη συνολική τελική βαθμολογία.

Η ψηφοφορία αρχίζει από σήμερα Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου και θα διαρκέσει μέχρι την Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου και ώρα 12μ.μ.

Το νικητήριο σχέδιο, στο οποίο θα δοθεί χρηματικό βραβείο ύψους €1.500, θα επιλεγεί κατά την γ’ και τελευταία φάση του διαγωνισμού.

Για τη μέχρι τώρα πορεία του διαγωνισμού, ο Προϊστάμενος της Υπηρεσίας Επικοινωνίας, Προώθησης και Διεθνοποίησης του ΤΕΠΑΚ, Δρ Μαρίνος Βουκής εξέφρασε την ικανοποίησή του για το μεγάλο ενδιαφέρον που υπήρξε για τον διαγωνισμό, προσθέτοντας πως «κατατέθηκαν αρκετά έργα, τα οποία πληρούσαν τους όρους του διαγωνισμού και αυτό είναι κάτι που μας χαροποιεί ιδιαίτερα».

«Η Α’ φάση της αξιολόγησης των έργων, η οποία μόλις πρόσφατα ολοκληρώθηκε, περιλάμβανε την αξιολόγηση όλων των έγκυρων έργων που κατατέθηκαν. Η Κριτική επιτροπή επέλεξε συνολικά 22 έργα που περνούν στη Β΄ Φάση του διαγωνισμού στην οποία το κοινό έχει και λόγο και ρόλο. Όλα τα έργα έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του ΤΕΠΑΚ την οποία οι πολίτες μπορούν να επισκεφθούν και να ψηφίσουν το έργο ή τα έργα που τους αρέσουν περισσότερο»

Όλες οι πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία και τους όρους του διαγωνισμού βρίσκονται αναρτημένες στην ιστοσελίδα του πανεπιστημίου, στον ακόλουθο σύνδεσμο εδώ.

Limassol Today - Αφίσα 004

Powered by copy shop

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης