Τρίτη, 21 Μαρτίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΛΕΜΕΣΟΣΤΕΠΑΚΟ Φοιτητικός Θεατρικός Όμιλος ΤΕΠΑΚ ανέβασε παράσταση για το Ταμείο Ευημερίας Φοιτητών

Ο Φοιτητικός Θεατρικός Όμιλος ΤΕΠΑΚ ανέβασε παράσταση για το Ταμείο Ευημερίας Φοιτητών

Ο Φοιτητικός Θεατρικός Όμιλος του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου (ΤΕΠΑΚ) πρόσφερε το χρηματικό ποσό ύψους 820 ευρώ, το οποίο συγκεντρώθηκε από την πώληση των εισιτηρίων της θεατρικής παράστασης που ανέβασε τον περασμένο Ιανουάριο, για την οικονομική ενίσχυση του Ταμείου Ευημερίας Φοιτητών του ΤΕΠΑΚ.

Ο Όμιλος ανέβασε, με μεγάλη επιτυχία, στις 25 και 26 Ιανουαρίου, στον Τεχνοχώρο ΕΘΑΛ, τη θεατρική παράσταση «Γιατρέ Βοήθεια!» βασισμένη στο θεατρικό έργο του Γάλλου συγγραφέα Λοράν Μπαφί «ΤΟΚ ΤΟΚ» σε σκηνοθεσία της Φοιτήτριας του Τμήματος Επικοινωνίας και Σπουδών Διαδικτύου του ΤΕΠΑΚ, Αλίκης Καρυδά και της ηθοποιού Θέκλας Φλουρή.

Οι συντελεστές της παράστασης επιθυμούν να ευχαριστήσουν όσους και όσες παρακολούθησαν την παράσταση και συνέβαλαν εμπράκτως στην ενίσχυση του Ταμείου Ευημερίας Φοιτητών του ΤΕΠΑΚ. Σκοπός του Σωματείου είναι η στήριξη φοιτητών και φοιτητριών του Πανεπιστημίου που αντιμετώπιζουν σοβαρά κοινωνικο-οικονομικά προβλήματα, είτε με τη μορφή υποτροφιών είτε με τη μορφή οικονομικής στήριξης.

Ο Όμιλος εκφράζει τις ευχαριστίες του προς την Υπηρεσία Σπουδών και Φοιτητικής Ευημερίας και το Τμήμα Πολυμέσων και Γραφικών Τεχνών του Πανεπιστημίου για όλη τη βοήθεια τους για την πραγματοποίηση της παράστασης.

Στην παράσταση έλαβαν μέρος οι φοιτήτριες και ο φοιτητής: Κωνσταντίνα Ρούσου (Τμήμα Επικοινωνίας και Σπουδών Διαδικτύου), Πόπη Αρέστη (Μεταπτυχιακή Φοιτήτρια Κέντρου Γλωσσών), Νικολέττα Οδυσσέως (Τμήμα Εμπορίου, Χρηματοοικονομικών και Ναυτιλίας), Αλίκη Καρυδά( Τμήμα Επικοινωνίας και Σπουδών Διαδικτύου), Δημήτρης Χαραλάμπους (Τμήμα Επικοινωνίας και Σπουδών Διαδικτύου), Ευδοκία Χριστοδούλου (Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών), Μαρία Χρίστου (Τμήμα Επικοινωνίας και Σπουδών Διαδικτύου) και Κυριακή Πύρκα (Τμήμα Επικοινωνίας και Σπουδών Διαδικτύου).

Συντελεστές:

Θέκλα Φλουρή: Σκηνοθεσία/ Σκηνικά
Μαρία Κυριάκου: Φοιτήτρια Τμήματος Καλών Τεχνών, Φωτισμός/ Ηχοληψία
Νάταλι Τούλουπου: Φοιτήτρια Γραφικών Τεχνών, Επιμέλεια Γραφιστικών
Σωκράτης Σαρρής: Μουσική Επιμέλεια
Σάββας Χρίστου: Φωτογραφίες
Σοφία Μαυρομιχάλη: Κοστούμια

Powered by copy shop

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης