Πέμπτη, 1 Ιουνίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗSCI-TECHΤο blockchain στην βιομηχανία των ακινήτων

Το blockchain στην βιομηχανία των ακινήτων

Συζητούμε πως το blockchain βοηθάει την βιομηχανία των ακινήτων.

Η τεχνολογική κοινότητα EcoX Cyprus διοργανώνει εκδήλωση δικτύωσης στην Λεμεσό και ανοικτή συζήτηση με τίτλο το Blockchain στην βιομηχανία των ακινήτων.

Στην εκδήλωση που θα γίνει την Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2022 στις 7.30μμ στο Vinylio Wines Etc έχουν καλεστεί άτομα του τοπικού και διεθνές οικοσυστήματος τεχνολογίας με στόχο να συζητήσουμε με τους παρευρισκόμενους τις προκλήσεις, τις ευκαιρίες και το μέλλον των αποκεντρωμένων τεχνολογιών (blockchain) στην βιομηχανία των ακινήτων (real estate).

Οι εφαρμογές αποκεντρωμένων τεχνολογιών αλλάζουν την ζωή μας καθημερινά. Οι κυβερνητικές πολιτικές, ο ερευνητικός ακαδημαικός κόσμος και οι επιχειρήσεις οφείλουν να δουλέψουν μαζί στις συγκεκριμένες τεχνολογίες για ένα κτίσουμε ένα καλύτερο κόσμο.

«Οι αποκεντρωμένες τεχνολογίες δεν έχουν εφαρμογές μόνο στα κρυπτονομίσματα. Οι εφαρμογές τους είναι οριζόντιες και μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε πολλές βιομηχανίες. Μια από αυτές είναι η βιομηχανία ακινήτων. Πρέπει να καταλάβουμε ότι οι αποκεντρωμένες τεχνολογίες μπορούν να εφαρμοστούν κυρίως όπου χρειάζεσαι να κτίσεις εμπιστοσύνη μεταξύ δυο συναλλαγών ή εκεί που χρειάζεσαι περισσότερη ασφάλεια. Συζητούμε για ένα κόσμο που δεν θα χρειάζεσαι μεσάζοντες για να ενισχύεις την εμπιστοσύνη στο κόσμο των ακινήτων και σας περιμένουμε,» αναφέρει ο συντονιστής της κοινότητας EcoX Cyprus και δημοσιογράφος τεχνολογίας Panis Pieri.

Ανάμεσα στους καλεσμένους μας έχουμε την γνωστή δικηγόρο τεχνολογίας Χριστιάνα Αριστίδου, τον ιδρυτη του EcoX Jorge Sebastiao και τους έμπειρους επαγγελματίες σε θέματα αποκεντρωμένων τεχνολογιών Γιώργο Αγαθαγγέλου και Γιάννη Μενελάου.

Η εκδήλωση στηρίζεται από την NovusAlpha. Η συζήτηση θα γίνει στα αγγλικά. Θα ακολουθήσει δικτύωση στο Vinylio Wines etc.

Οι θέσεις είναι περιορισμένες για αυτό κάντε εγγραφή στο https://www.meetup.com/ecoxcyprus/events/292319436/

Για ενημερώσεις για τις εκδηλώσεις της χρηματοοικονομικής κοινότητας (fintech) EcoX Cyprus στο #EcoXCyprus.

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης