Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΑΘΛΗΤΙΚΑ ΚΥΠΡΟΣΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΑπολογισμός συμμετοχής  στην 14η Πανελλήνια Συνάντηση Ανάπτυξης Κωπηλασίας στη Κέρκυρα

Απολογισμός συμμετοχής  στην 14η Πανελλήνια Συνάντηση Ανάπτυξης Κωπηλασίας στη Κέρκυρα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2022 η 14η Πανελλήνια Συνάντηση Ανάπτυξης κωπηλασίας που διεξήχθει το διήμερο 3 με 4 Σεπτεμβρίου στη περιοχή Γουβιές της Κέρκυρας.

Το πρόγραμμα των αγώνων περιλάμβανε δέκα αγωνίσματα που αφορούσαν το σκιφ, το διπλό σκιφ και το τετραπλό παίδων και κορασίδων και σε αυτό συμμετείχε η Κυπριακή Ομοσπονδία Κωπηλασίας και σωματεία από ολόκληρη την Ελλάδα.

Στη συνάντηση οι αθλητές μας είχαν την ευκαιρία να αγωνιστούν με αθλητές από όλη την Ελλάδα και κατάφεραν να δείξουν πολύ καλά στοιχεία, κάνοντας περήφανους τόσο την Ομοσπονδία μας όσο και τα σωματεία τους.
Η αποστολή, που αποτελείτο από τους Αιμίλιο Στυλιανού, Τρίσταν Μιχαηλίδη , Ντέιβιντ Τρεμσίν , Σοφία Σιάφη , Ανδριάνα Γιαννακού και ΜικαέλαΜεττούρη επέστρεψε στην Κύπρο το βράδυ της Δευτέρας, με πολλές αγωνιστικές εμπειρίες και αναμνήσεις.

Αναλυτικότερα τα αποτελέσματα των νεαρών κωπηλατών μας ήταν:

• Στο μονό σκιφ αρχαρίων παίδων ο Αιμίλιος Στυλιανού πήρε την5η θέση ανάμεσα σε 21 πληρώματα
• Στο διπλό σκιφ αρχαρίων παίδων, οι Τρίσταν Μιχαηλίδης και Ντέιβιντ Τρεμσίντερμάτισαν επίσης στην 5η θέση ανάμεσα σε 15 πληρώματα.
• Στο μονό σκιφ αρχαρίων κορασίδων η ΜικαέλαΜεττούρη πήρε την 5η θέση στο τελικό Β και την 11η θέση ανάμεσα σε 18 πληρώματα
• Στο διπλό σκιφ αρχαρίων κορασίδων, οι Σοφία Σιάφη και Ανδριάνα Γιαννακούκατέκτησαν την 13η θέση ανάμεσα σε 14 πληρώματα

Την αποστολή συνόδευε η προπονήτρια Μαρία Γεωργίου και αρχηγός αποστολής ήταν ο Γραμματέας της Ομοσπονδίας.

Συγχαρητήρια στους νεαρούς αθλητές μας.

Για μια ακόμη φορά ευχαριστούμε τους χορηγούς μας ΟΠΑΠ Κύπρου, UNICARSLTD και MedochemieLtd για την οικονομική στήριξη. Ευχαριστούμε επίσης την Ελληνική Ομοσπονδία και τον ΝΑΟ Κέρκυρας για την αποδοχή της συμμετοχής στους αγώνες αφού έτσι μπορούμε να δώσουμε ευκαιρία στους αθλητές μας να αγωνιστούν στο εξωτερικό και με παιδιά πέρα από τον κυπριακό χώρο.
ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑΣ

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης