Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΑΘΛΗΤΙΚΑ ΚΥΠΡΟΣΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΜε αισιοδοξία στην Τιφλίδα...

Με αισιοδοξία στην Τιφλίδα…

Στην Τιφλίδα της Γεωργίας βρίσκονται τα μέλη της νέας αποστολής της Κυπριακής Παραολυμπιακης Επιτροπής αυτή τη φορά για το άθλημα της Άρσης Βαρών.

Συγκεκριμένα οι αθλητές Μαρία Μάρκου και Ανδρέας Χαραλάμπους θα αγωνιστούν στο άθλημα της παρά Άρσης Βαρών σε πάγκο στα 67 και 72 κιλά αντίστοιχα.

Το ευρωπαϊκό ανοιχτό πρωτάθλημα θα διεξαχθεί στα τέλη αυτής της εβδομάδας και οι δύο εκπρόσωποι μας θα επιδιώξουν το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα.

Στην αποστολή που σήμερα (21/9) θα είναι και η Χριστίνα Καλλή ως συνοδός.

Στην πανέμορφη και ιστορική πρωτεύουσα της Γεωργίας του ενός και κάτι εκατομμυρίων κατοίκων θα βρίσκεται και ο προπονητής Δημήτρης Ιωαννίδης, ο οποίος θα ταξιδέψει από την Αθήνα στο ίδιο αεροσκάφος με αυτό της ελληνικής Παραολυμπιακης αποστολής .

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή η είναι η πρώτη συμμετοχή της Παραολυμπιονίκου μας Μαρίας Μάρκου μετά από την εγχείρηση της. Η ίδια δηλώνει αισιόδοξη και ότι η επιστροφή της στους αγωνιστικούς χώρους θα σημάνει και την ταυτόχρονη επιστροφή στις επιτυχίες με απώτερο σκοπό τη συμμετοχή στην επόμενη Παραολυμπιάδα που θα γίνει το 2024 στο Παρίσι της Γαλλίας.

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης