Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΑΘΛΗΤΙΚΑ ΚΥΠΡΟΣΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΣυμπληρωματική χορηγία ΚΟΑ στα μη ποδοσφαιρικά προσφυγικά σωματεία

Συμπληρωματική χορηγία ΚΟΑ στα μη ποδοσφαιρικά προσφυγικά σωματεία


Την παροχή συμπληρωματικής βοήθειας σε προσφυγικά σωματεία εκτός ποδοσφαίρου επισημοποίησε ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού, κατά τη διάρκεια τελετής στα γραφεία του οργανισμού την Τρίτη.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΚΟΑ, ο Πρόεδρος του Οργανισμού Ανδρέας Μιχαηλίδης επεσήμανε στον χαιρετισμό του προς τους προέδρους των προσφυγικών σωματείων πως «σας θεωρούμε πραγματικούς ήρωες, σκαπανείς του αθλητισμού, γιατί κρατάτε ζωντανό τον προσφυγικό αθλητισμό εκτός του ποδοσφαίρου».

«Χρειάζεστε αυτή τη βοήθεια για να κυλήσετε τον τροχό και είμαστε βέβαιοι ότι οι επιταγές αυτές θα πάνε σε καλή μεριά. Παρά τις δυσκολίες, υπάρχουν ομάδες που είχαν μεγάλες επιτυχίες και αξίζετε πολλά συγχαρητήρια. Τα λεφτά που παίρνετε είναι δημόσιο χρήμα, ιερό και θα πρέπει να το ξοδέψετε νούσιμα και με προσοχή», συμπλήρωσε σχετικά.

Εκ μέρους των προσφυγικών σωματείων μίλησε ο Πρόεδρος της Ολυμπιάδας Νεαπόλεως Άντρος Μιχαηλίδης, ο οποίος ευχαρίστησε τον Οργανισμό, τονίζοντας πως τα σωματεία περιμένουν πάντα με μεγάλη ανυπομονησία τη βοήθεια του ΚΟΑ. «Τα σωματεία μας είναι σημαντικά, όχι μόνο για αγωνιστικούς λόγους, αλλά και γιατί προβάλλουν την καταγωγή μας και ξυπνούν μνήμες που δεν μπορούμε να ξεχάσουμε», προσέθεσε.

Συμπληρώνεται πως πέραν της καθιερωμένης χορηγίας του ΚΟΑ προς όλα τα προσφυγικά σωματεία, την τελευταία διετία θεσμοθετήθηκε συμπληρωματική χορηγία για τα μη ποδοσφαιρικά σωματεία.

Συγκεκριμένα, ο Πρόεδρος του ΚΟΑ και το μέλος του ΔΣ Σωτήρης Αδάμου παρέδωσαν επιταγές συνολικού ύψους 100.000 ευρώ στα σωματεία Ανόρθωση Αμμοχώστου, ΑΕΚ Καραβά, Νέα Σαλαμίνα, Ολυμπιάδα Νεαπόλεως, Μαραθώνα Κ.Β. (πετόσφαιρα), Ανόρθωση Αμμοχώστου, ΠΑΕΕΚ Κερύνειας, Διγενή Μόρφου (καλαθόσφαιρα), ΓΣΕ, ΓΣ Πράξανδρο (γυμναστικοί σύλλογοι), Ν.Ο. Αμμοχώστου, Ν.Ο. Κερύνειας (ναυτικοί όμιλοι), ΑΠΟΠ Παλαικύθρου, Κέδρο Αγίας Μαρίνας Σκυλλούρας, Κορμακίτη, Κώμα Γιαλού (ΣΤΟΚ) και Όμιλο Αντισφαίρισης Αμμοχώστου (αντισφαίριση), ενώ επιπλέον δόθηκε χορηγία στο μέλος της ΣΤΟΚ Κέδρος, το οποίο λαμβάνει μέρος στα πρωταθλήματα της ΚΟΠ μέσω ειδικού σχεδιασμού, καταλήγει η ανακοίνωση του ΚΟΑ.

ΠηγήΚΥΠΕ

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης