Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Diagwnismosfeb23 Ltbanner
Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΑΕΛΈχασε, άνοιξε η «ψαλίδα» αλλά μαθηματικά μπορεί...

Έχασε, άνοιξε η «ψαλίδα» αλλά μαθηματικά μπορεί…

Η ΑΕΛ μετά από ένα σερί 6 αγώνων δίχως να ηττηθεί (3-3-0) και με σημαντικές επιτυχίες ηττήθηκε. Λάθη υπάρχουν, άλλωστε γίνονται. Τα θετικά όμως που μπορεί να κρατήσει μετά από αυτή τη σειρά αγώνων είναι περισσότερα και πρέπει να τα εκμεταλλευτεί.

Ακόμη και αν ήταν… κουρασμένη μετά τα 120 λεπτά της Τετάρτης, ακόμα κι αν έβγαλε ένα επίπονο πρόγραμμα, διεκδίκησε το ντέρμπι με την Ομόνοια. Μέχρι τέλους (βλ. ευκαιρία Τεϊσέιρα). Οι αναποδιές στον λεμεσιανό σύλλογο βάζουν δύσκολα στον Γιανέφσκι. Είχε που είχε 11 απουσίες -μαζί με τους νεοφερμένους- προέκυψαν άλλες δύο και απεύχεται να έχει θέμα με τον Τσιμπόλα. Ωστόσο…

«Δεν θέλουμε να την πάθουμε όπως στον α’ γύρο όταν μετά από σερί επιτυχίες είχαμε άσχημα αποτελέσματα». Αυτή η ατάκα από τον Γιανέφσκι στη διάσκεψη Τύπου δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητη. Τότε στα πρώτα 6 παιχνίδια του νέου προπονητή της ομάδας, η ΑΕΛ είχε επίσης ένα τρομερό σερί (5-1-0). Μετά ήρθε… απότομα ο κατήφορος γνωρίζοντας τρεις ισάριθμες ήττες και αυτά είναι που «τρέχει» να καλύψει τώρα για να κλείσει την ψαλίδα από την 6άδα.

Οι ελπίδες μειώθηκαν δραματικά, όμως θα το παλέψουν όσο πάει στον λεμεσιανό σύλλογο. Ευχόμενοι βέβαια να αρχίσει να… αδειάζει το απουσιολόγιο και να αυξάνονται οι λύσεις στα χέρια του Γιανέφσκι. Την στιγμή πάντως, που ενδέχεται να αποχωρήσει ένας πολύτιμος ποδοσφαιριστής, για… βραζιλιάνικες πολιτείες.

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης