Τετάρτη, 29 Μαρτίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΑΕΛΟι τοποθετήσεις του Πλουτή για προετοιμασία, μεταγραφές και διαρκείας...

Οι τοποθετήσεις του Πλουτή για προετοιμασία, μεταγραφές και διαρκείας…

Για όλα τα θέματα που αφορούν την επικαιρότητα της ΑΕΛ μίλησε στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» του ΣΠΟΡ FM 95,0 ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας, Πλουτής Αβραάμ.

Τα κυριότερα σημεία:

Για την προετοιμασία: «Ήταν η πρώτη προπόνηση σήμερα. Ο Χόρχε Σίλας, το επιτελείο του και οι παίκτες έπιασαν δουλειά για να είναι έτοιμοι μέχρι το τέλος Αυγούστου. Η πρώτη προπόνηση ήταν στις 08:00 το πρωί και η δεύτερη θα είναι στις 19:00 το βράδυ. Το Σάββατο θα είναι το πρώτο μας φιλικό. Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα αναρτηθούν φωτογραφίες και βίντεο, αλλά και δηλώσεις του προπονητή. Σήμερα ήταν στην προπόνηση ο Κάσα αλλά δεν προπονήθηκε. Θα προπονηθεί το απόγευμα. Ο Μούριελ θα είναι στην διάθεση του προπονητή από την Τετάρτη. Χρειάζεται χρόνος προσαρμογής στις θερμοκρασίες της Κύπρου για τα νέα αποκτήματα».

Για τις μεταγραφές: «Περιμέναμε ότι σήμερα αντί πέντε αποκτήματα θα είχαμε ακόμη δύο. Είμαστε σε προχωρημένο στάδιο με αρκετές περιπτώσεις. Μέσα στην εβδομάδα περιμένουμε να έχουμε κι άλλους παίκτες και να γεμίζει το ρόστερ. Καλύτερα να καθυστερήσουμε μερικές μέρες αλλά να φέρουμε ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Θα γίνουν τουλάχιστον άλλες 5-6 προσθήκες».

Για τους παίκτες που θα αποχωρήσουν: «Αντιλαμβάνεστε ότι και αυτό είναι μια χρονοβόρα διαδικασία. Δεν επηρεάζει τις μεταγραφές. Είμαστε σε συζητήσεις με κάποιους παίκτες. Αυτοί που δεν είναι στο πλάνο του προπονητή θα κάνουν ειδικό πρόγραμμα. Δεν μας αρέσει η μυστικοπάθεια. Είτε καταλόγου Α είτε Β θέλουμε παίκτες που θα βοηθήσουν ποιοτικά. Θέλουμε και ποσότητα και ποιότητα».

Για τον Κατσάνικλιτς: «Αποφεύγοντας να σχολιάσω ονόματα πέραν από αυτών που έχουν κλείσει, θέλω να πω ότι θέλουμε να φέρουμε ποιοτικούς παίκτες που πιστεύει ο προπονητής ότι θα βοηθήσουν. Δε θέλουμε να διαρρέει τίποτα».

Για τα φιλικά με ΑΠΕΑ και ΑΕΖ: «Ο κόσμος θα μπορεί να δει τα φιλικά από το γήπεδο. Και στο φιλικό το Σάββατο στο Ακρωτήρι με την ΑΠΕΑ και το άλλο Σάββατο στο Πελένδρι με την ΑΕΖ Ζακακίου».

Για το αν είναι πιθανόν να προκύψει μεταγραφική ανακοίνωση ακόμη και σήμερα: «Από μέρα σε μέρα περιμένουμε να ανακοινώσουμε μεταγραφές»

Για τα εισιτήρια διαρκείας: «Εδώ θέλω να εκφράσω τον ενθουσιασμό μας. Πάνε πάρα πολύ καλά πέραν από τις προσδοκίες μας. Θα ξεπεράσουμε κάθε ρεκόρ. Έχουμε σχεδόν μέχρι στιγμής 1500 εισιτήρια διαρκείας. Πρώτος στόχος είναι οι 3000 που θεωρούμε ότι θα ξεπεραστεί στις επόμενες δύο εβδομάδες».

Για το Κοινοτικό γήπεδο στο Πελένδρι: «Η προετοιμασία γίνεται εκεί τα τελευταία χρόνια. Ο αγωνιστικός χώρος είναι σε καλή κατάσταση. Είναι πολύ καλές και οι καιρικές συνθήκες σε σχέση με τη Λεμεσό. Προετοιμαζόμαστε στο Πελένδρι με τη στήριξη και τη συνεισφορά του Ανδρέα Σοφοκλέους».

Για τα φιλικά στην Βουλγαρία: «Μέσα στις επόμενες μέρες θα είμαστε σε θέση να τα ανακοινώσουμε. Θα δούμε και ποιες άλλες ομάδες θα είναι εκείνες τις μέρες στην περιοχή. Θα είναι τουλάχιστον τρία φιλικά. Η ομάδα θα έρθει στην Κύπρο στις 19 Αυγούστου».

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης