Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Diagwnismosfeb23 Ltbanner
Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΑΠΟΛΛΩΝ«Ο Μπεργκ το συνηθίζει...»

«Ο Μπεργκ το συνηθίζει…»

Για το συναρπαστικό παιχνίδι με την Πάφος FC, τις φωνές του Χένινγκ Μπεργκ για τη διαιτησία, τα μετεγγραφικά, το ντέρμπι ζωής και θανάτου με την ΑΕΛ για τον δεύτερο γύρο του κυπέλλου Coca – Cola μίλησε ο Φανούριος Κωνσταντίνου σε δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM.

Οι δηλώσεις

«Σίγουρα ήταν ένα συναρπαστικό παιχνίδι απέναντι σε δυο πολύ ποιοτικές ομάδες. Αμφίρροπο παιχνίδι με ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθ’ όλη του τη διάρκεια. Παρότι πήραμε το βαθμό στο τέλος αισθανόμαστε ότι έπρεπε ο Απόλλωνας να επιστρέψει στη Λεμεσό με τους τρεις βαθμούς της νίκης. Από εκεί και πέρα δεν μπορούμε να διαφοροποιήσουμε το αποτέλεσμα και επικεντρωνόμαστε στο παιχνίδι κυπέλλου με την ΑΕΛ».

Για την αντίδραση του Απόλλωνα: «Καταφέραμε να προηγηθούμε σε μια αμφισβητουμένη απόφαση εκεί. Από εκεί και πέρα η ομάδα έδειξε πάθος, έβγαλε ενέργεια, έδειξε χαρακτήρα. Κυρίως στα τελευταία τρία παιχνίδια κερδίσαμε την αυτοπεποίθησή μας. Είναι σημαντικό να αισθανόμαστε δυνατοί γιατί τα πάντα εξαρτώνται από τη δική σου απόδοση. Νομίζω ο Απόλλων ήταν πάρα πολύ καλός και για αυτό ο κόσμος χειροκρότησε στο τέλος του ματς».

Για τη διαιτησία και τις διαμαρτυρίες του Χένινγκ Μπεργκ: «Ο κύριος Μπεργκ το συνηθίζει. Εμείς δεν θα προβούμε σε κανένα σχολιασμό. Είδαμε κάποια στιγμιότυπα, από εκεί και πέρα καλύτερα να επικεντρωθούμε στο ματς της Τετάρτης με την ΑΕΛ».

Για την πορεία του Απόλλωνα: «Ο Απόλλωνας σίγουρα δεν του άξιζε να είναι στις πρώτες τρεις θέσεις βάσει της συνολικής του παρουσίας, όμως θα του άξιζε να είναι μέχρι και πέντε βαθμούς μείον από την πρώτη θέση. Αυτό θα αντικατόπτριζε αντικειμενικά το τι δώσαμε από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου. Είναι κάποιες λεπτομέρειες που δεν ήταν με το μέρος μας. Σαφέστατα η απόδοση μας σε κάποια παιχνίδια δεν ήταν της εμβέλειας της ομάδας μας, όπως γνωρίζουμε και τις αδυναμίες μας. Μέσα από καθημερινή δουλειά, τη μετεγγραφή Ουάρντα και κάποιες άλλες μετεγγραφές που θα γίνουν ελπίζουμε να βελτιωθεί η ομάδα».

Για τις μετεγγραφές: «Αυτά είναι θέματα που χειρίζεται ο κύριος Κίρζης με τον Κωνσταντίνο Μακρίδη».

Για το ντέρμπι με την ΑΕΛ: «Ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι. Ένα παιχνίδι στο οποίο διακυβεύεται η πρόκριση σε ένα θεσμό που αφορά και τις δύο ομάδες. Είναι στο 50%-50%. Πρέπει ο κόσμος να αντιληφθεί ότι είναι μόνο ένα παιχνίδι ενενήντα λεπτών. Πηγαίνοντας στο «Αλφαμέγα» πρέπει να έχουμε κατά νου ότι ένας θα πάρει την πρόκρισή, κάποιος θα χαρεί, κάποιος θα στεναχωρηθεί όμως η ανθρώπινη ζωή έχει μεγαλύτερη αξία από μια πρόκριση. Ο Απόλλων στοχεύει μόνο στη νίκη απέναντι στον αιώνιο αντίπαλο και ελπίζουμε ότι θα ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις».

Αγωνιστικά νέα: «Ο Ζράντι έχασε κάποιες προπονήσεις γιατί είχε μια ίωση. Εκτός απροόπτου θα είναι στην αποστολή. Στο 50-50 είναι Χάμπος και Κολ, ο οποίος χθες αποχώρησε με ένα μυϊκό πρόβλημα, ενώ ο Ουάρντα δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής».

Για την αποβολή του Πειμπέρνς: «Αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Πειμπέρνς».

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης