Σάββατο, 25 Μαρτίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΑΠΟΛΛΩΝΘέλει διακαώς τη νίκη!

Θέλει διακαώς τη νίκη!

Ο Απόλλωνας θέλει να κλείσει τρίλιζα επιτυχιών στο σημερινό ντέρμπι με την ΑΕΛ, προκειμένου να διατηρήσει πιθανότητες διεκδίκησης θέσης που οδηγεί στην Ευρώπη στη β’ φάση. Για να υλοποιήσουν τον συγκεκριμένο στόχο οι «γαλάζιοι» πρέπει να περιορίσουν στο ελάχιστο τις απώλειες στα παιχνίδια που απομένουν, αφού βρίσκονται σε μειονεκτική θέση από τον Άρη και την Πάφος FC, που είναι οι βασικοί τους ανταγωνιστές.

Οι τελευταίες επιτυχίες και οι καλές εμφανίσεις έχουν βελτιώσει το κλίμα στην ομάδα, με τον Μπογκντάν Αντόνε και τους ποδοσφαιριστές να δηλώνουν έτοιμοι για όλα… Και ένα λεμεσιανό ντέρμπι είναι ό,τι καλύτερο προκειμένου να το επιβεβαιώσουν έμπρακτα, παρότι θα στερηθούν στη στήριξη των οπαδών τους.

Ο Ρουμάνος τεχνικός κατέστρωσε το πλάνο του χωρίς να υπολογίζει τους τιμωρημένους Χαμάς, Φιλιώτη, ενώ την τελευταία στιγμή θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση κάποιων παικτών (Μαυρίας, Γιόστεν, Ζράντι).

Ωστόσο, ο κ. Αντόνε ποντάρει στους παρόντες και βλέπει με ικανοποίηση σημαντικές μονάδες να βελτιώνουν σταθερά την απόδοσή τους. Ο αρχηγός Χάμπος Κυριάκου δίνει λύσεις… παντού, ενώ η παρουσία του είναι ευεργετική για την ομάδα, ο Ίσρελ Κολ «γέμισε» τον άξονα με το πληθωρικό του ταλέντο, ο Ουάρντα δείχνει τις πραγματικές του δυνατότητες στα τελευταία παιχνίδια και ο Ντόνιο αύξησε την επιθετική ισχύ με τα γκολ του.

Το μόνο δυσάρεστο για τον Απόλλωνα ήταν ο τραυματισμός του Παναγιώτη Αρτυματά στην προπόνηση του Σαββάτου, που θα τον αφήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός δράσης.

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης