Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΚΥΠΡΙΑΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΑΡΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥΝα δώσει συνέχεια στις νίκες

Να δώσει συνέχεια στις νίκες

 Συνέχεια στην επιτυχία της περασμένης αγωνιστικής απέναντι στον Απόλλωνα, θέλει να δώσει ο Άρης. Το σύνολο του Αλεξέι Σπιλέφσκι, εκστρατεύει στο Παραλίμνι για να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα, με τον Λευκορώσο προπονητή να δίνει το σύνθημα: «Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για τα πάντα. Να παραμείνουμε πεινασμένοι. Να μην είμαστε απαθείς».

Μιλώντας στην κάμερα του Άρη, σημείωσε πως επιβάλλεται οι παίκτες του να είναι συγκεντρωμένοι και να μην κατεβάσουν ποτέ την ταχύτητά τους ώστε να υπερκεράσουν το εμπόδιο ενός μαχητικού αντιπάλου. «Περιμένουμε πολύ μαχητικό πνεύμα από τον αντίπαλο. Το κίνητρό του είναι πολύ μεγάλο. Οπότε, σε αυτά τα παιχνίδια πρέπει να δείξουμε σωστή νοοτροπία. Να είμαστε συγκεντρωμένοι και φυσικά να μην κατεβάζουμε ποτέ την ταχύτητά μας. Αυτό είναι πολύ σημαντικό», ανέφερε.

Και συνέχισε: «Δεν πετύχαμε κάτι. Υπάρχουν ακόμα πολλά παιχνίδια. Το πιο σημαντικό, τώρα, είναι να μην κάνουμε όνειρα και να σκεφτόμαστε μόνο τη δουλειά που κάνουμε καθημερινά. Να πάμε στο Παραλίμνι, να πιάσουμε καλή απόδοση. Αυτά τα παιχνίδια είναι από τα πιο δύσκολα». Ο τεχνικός του Άρη δεν υπολογίζει τους Μεντιούπ και Σόκε.

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης