Τετάρτη, 29 Μαρτίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ«Βρήκα ομάδα ενωμένη...»

«Βρήκα ομάδα ενωμένη…»

Ο Καρίμ Λουκίλι παρέλαβε από τον ΠΑ.Σ.Π. το βραβείο Stoiximan Top Goal της 21ης Αγωνιστικής, κάνοντας και δηλώσεις.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

«Νιώθω όμορφα για αυτό το βραβείο καθώς είμαι και για λίγο διάστημα στην ομάδα και κατάφερα να σκοράρω ένα πολύ όμορφο γκολ και να βοηθήσω την ομάδα να κερδίσει. Θα ήθελα να ευχαριστήσω κάθε φίλαθλο που ψήφισε το γκολ μου, οπαδούς ίσως κι από άλλες ομάδες, κάτι που εκτιμώ. Το αφιερώνω στην οικογένεια μου, τους φίλους μου, τους συμπαίκτες, προπονητές, προσωπικό και οπαδούς της Καρμιώτισσας»

Ποιες οι πρώτες σου εντυπώσεις από την ομάδα και το πρωτάθλημα; «Βρήκα μια ομάδα ενωμένη, όμορφο κλίμα κάτι που μου αρέσει αφού νιώθω τα αποδυτήρια σαν οικογένεια. Όσο αφορά το πρωτάθλημα της Κύπρου υπάρχει ποιότητα όπως παρατήρησα. Υπάρχουν καλές ομάδες που μπορούν να παίξουν όμορφο ποδόσφαιρο όπως η δική μας.»

Πρόλαβες να εξερευνήσεις τη Λεμεσό; «Η ζωή είναι πολύ καλή εδώ. Δεν έχω δει και πολλά όμως η Λεμεσός είναι μια πολύ όμορφη πόλη, με πολλές επιλογές και σημεία για να επισκεφθεί κάποιος. Καθώς είμαι μαζί με την οικογένεια μου στην Κύπρο, είναι πολύ σημαντικό να απολαμβάνουν τη διαμονή τους τις ώρες που δεν είμαστε μαζί.»

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης