Παρασκευή, 2 Ιουνίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟMORE OF FOOTBALLΑναπληρωτής Εκ. Τύπου Αστυνομίας Λεμεσού: «Τρεις συλλήψεις – Ένας ανήλικος»

Αναπληρωτής Εκ. Τύπου Αστυνομίας Λεμεσού: «Τρεις συλλήψεις – Ένας ανήλικος»

Ο Μαρίνος Βασιλείου ως αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου του ΑΔΕ Λεμεσού, παραχώρησε δηλώσεις στη Cytavision για τα επεισόδια που έγιναν στην αναμέτρηση του Απόλλωνα με τον ΑΠΟΕΛ (0-1) για την ένατη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Για τα επεισόδια: «Πριν την έναρξη του αγώνα, άναβαν διάφορους πυρσούς και φωτοβολίδες και από τις δύο μεριές. Όταν άρχισε το παιχνίδι, μία μερίδα των οπαδών του ΑΠΟΕΛ άργησαν να έρθουν, έτσι προσπάθησαν να μπουν με τη βία, όμως τους εμπόδισαν οι άνθρωποι της Αστυνομίας, οι οποίοι ήταν έτοιμη για τούτη την κατάσταση. Στη συνέχεια και κατά τη διάρκεια του αγώνα, υπήρξε διακοπή και συγκρούστηκαν μεταξύ τους οι οπαδοί των δύο ομάδων. Έγιναν συλλήψεις δύο οπαδών του Απόλλωνα και ενός του ΑΠΟΕΛ. Από τη μεριά των γηπεδούχων ήταν ένας άνθρωπος 23 ετών και ένας ανήλικος 17 ετών. Από την κερκίδα του ΑΠΟΕΛ έγινε σύλληψη ενός οπαδού 25 ετών».

Για τον τραυματισμό και τις υπόλοιπες συλλήψεις: «Έγιναν συλλήψεις δυο οπαδών του Απόλλωνα και ενός οπαδού του ΑΠΟΕΛ. Από τα επεισόδια τραυματίστηκε 25χρονος οπαδός, ο οποίος μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό νοσηλευτήριο. Είχε εκδορές και υπέστη κάταγμα ρινός. Θα παραμείνει για παρακολούθηση.

Αυτή τη στιγμή υπάρχουν μεμονωμένες ομάδες οπαδών σε διάφορα σημεία και προσπαθεί η Αστυνομία να επιβάλει την τάξη. Πριν λίγη ώρα υπήρξαν κάποια μικροεπεισόδια. Έχει συσταθεί ειδική ανακριτική ομάδα. Θα αξιολογηθούν τα κλειστά κυκλώματα και σίγουρα θα προχωρήσουμε και σε άλλες συλλήψεις για την υπόθεση αυτή».

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης