Σάββατο, 26 Νοεμβρίου, 2022

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟMORE OF FOOTBALLΑθηναίικό δημοσίευμα στέλνει τον Ολυμπιακό στο Παγκύπριο πρωτάθλημα!

Αθηναίικό δημοσίευμα στέλνει τον Ολυμπιακό στο Παγκύπριο πρωτάθλημα!

Δημοσίευμα της ελλαδικής ιστοσελίδας trifillara αναφέρεται για όλα όσα λέγονται περί αποχώρησης του Ολυμπιακού από το ελληνικό πρωτάθλημα και αναφέρει ότι ένα από τα σενάρια αν τελικά αποχωρήσει είναι να ενταχθεί στο κυπριακό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά το δημοσίευμα

«Αν το δούμε και αυτό, τότε πραγματικά θα τα έχουμε δει όλα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Οι… απειλές του Ολυμπιακού περί αποχώρησης από τη Superleague, έχουν δημιουργήσει διάφορα σενάρια και ένα από αυτά κάνει λόγο για διεργασίες των «ερυθρόλευκων» για συμμετοχή τους στο κυπριακό πρωτάθλημα!

Τα δεδομένα είναι ξεκάθαρα εφόσον ο Ολυμπιακός αποφασίσει να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα της Super League. Η ομάδα του Πειραιά θα υποβιβαστεί δύο κατηγορίες, δηλαδή στη Γ’ Εθνική, ενώ αναφορικά με την αλλαγή… χώρας, είναι κάτι το οποίο μπορεί να γίνει πραγματικότητα!

Ασφαλώς, θα πρέπει να υπάρξει συμφωνία της τοπικής ομοσπονδίας, σε αυτή την περίπτωση της Κυπριακής και wild card για τη συμμετοχή του Ολυμπιακού στην πρώτη κατηγορία, ενώ είναι ξεκάθαρο ότι θα πρόκειται για μια κίνηση η οποία μπορεί να προκαλέσει μια σειρά σημαντικών εξελίξεων και στο ελλαδικό ποδόσφαιρο.

Πάντως υπάρχει προηγούμενο στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο με τη συμμετοχή ομάδων από άλλες χώρες σε διαφορετικές λίγκες, όπως γίνεται στην περίπτωση της Βαντούζ (Λιχτενστάιν – Ελβετία), της Ανδόρρας (Ανδόρρα – Ισπανία), της Μονακό (Μονακό – Γαλλία), αλλά και αρκετών ουαλικών ομάδων (π.χ. η Κάρντιφ και η Σουόνσι που συμμετέχει στο αγγλικό ποδόσφαιρο). Για την ώρα, όλα αυτά είναι σενάρια και ο χρόνος θα δείξει αν οι «ερυθρόλευκες

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης