Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου, 2022

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟMORE OF FOOTBALLΜαρινάκης: «Θα αποφασίσουμε αν θα φύγουμε από το πρωτάθλημα, από τις μεγαλύτερες...

Μαρινάκης: «Θα αποφασίσουμε αν θα φύγουμε από το πρωτάθλημα, από τις μεγαλύτερες σφαγές»!(video)

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης συνεχάρη Μίτσελ και παίκτες για την εμφάνιση κόντρα στον Παναθηναϊκό, τα έβαλε με τη διαιτησία και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησης του Ολυμπιακού απ’ το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε
«Είμαστε χαρούμενοι για ένα πράγμα. Ο Ολυμπιακός έπαιξε σε ένα πολύ δύσκολο ματς, πάρα πολύ καλό ποδόσφαιρο. Το είδε όλη η Ελλάδα ότι οι παίκτες μας είναι οι καλύτεροι. Όταν είναι συγκεντρωμένοι μπορούν να αποδώσουν καλά και να παίξουν το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Με τέτοιες αποδόσεις ο Ολυμπιακός μπορεί να κερδίσει όλα τα παιχνίδια και να πάρει το πρωτάθλημα. Από εκεί και πέρα, ό,τι έχει συμβεί από το πρώτο στο σημερινό ματς είναι μια σφαγή που δεν έχει προηγούμενο. Είναι μια από τις μεγαλύτερες σφαγές στην ιστορία και από το πρώτο λεπτό. Με έναν στημένο διαιτητή, μία στημένη ομοσπονδία στην οποία λειτουργεί το παρακράτος, το οργανωμένο έγκλημα και αυτό είναι λυπηρό και για αυτό πάνε από το κακό στο χειρότερο τα πράγματα το ελληνικό ποδόσφαιρο. Από την ώρα που έληξε το ματς έχουμε λάβει χιλιάδες μηνύματα αγανάκτησης από τους οπαδούς μας, οι οποίοι θέλουν να σταματήσει αυτό το τσίρκο, αυτό που όλοι βλέπουμε. Πώς μπορεί να γίνει αυτό; Με το να μην συμμετέχει ο Ολυμπιακός σε αυτή την παρωδία.

Ο Ολυμπιακός είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα. Εγώ προσωπικά έχω μάθει να μάχομαι. Έχω μάθει στα δύσκολα από μικρός, έχω μάθει να αλλάζω τις καταστάσεις όταν χρειάζεται να αλλάξουν και μέχρι σήμερα τις περισσότερες φορές είμαστε νικητές. Το ίδιο πιστεύω ότι μπορεί να συμβεί και φέτος, αλλά αυτό που θα κάνουμε είναι ότι θα έχουμε ένα Διοικητικό Συμβούλιο, θα ακούσουμε ακριβώς τις απόψεις και των μελών του ΔΣ και του κόσμου και θα αποφασίσουμε.

Σας λέω και πάλι. Και στεναχωρημένος είμαι και αγανακτισμένος είμαι γι’ αυτό που ζήσαμε σήμερα. Αλλά από την άλλη πλευρά -αυτό είπα και στους παίκτες πριν- είμαι χαρούμενος γιατί όλοι αυτοί οι μεγάλοι παίκτες απέδειξαν μπορούν να παίξουν πολύ ωραίο ποδόσφαιρο και να νικήσουν, ακόμα κερδίσαμε και τη διαιτησία που από το πρώτο λεπτό ήταν καραστημένη και δεν υπάρχει άνθρωπος που να γνωρίζει από ποδόσφαιρο και να έχει διαφορετική άποψη. Αυτά έχω να πω. Εμείς στο τέλος είμαστε νικητές.

Όσο δύσκολο κι αν ακούγεται, από την άλλη πρέπει να δούμε πώς θα προχωρήσουμε. Όταν δεν μπορείς να προχωρήσεις με νόμιμα μέσα και όταν κάνεις αυτό που πρέπει, να παίξεις ωραίο ποδόσφαιρο, να ισχύουν οι κανονισμοί. Οταν αυτά καταπατούνται, πρέπει να αποφασίσουμε τι πρέπει να κάνουμε. Δεν είναι εύκολες αποφάσεις αυτές. Θα γίνει ένα Διοικητικό Συμβούλιο τη Δεύτερα το απόγευμα ή την Τρίτη το πρωί και θα αποφασίσουμε».

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης