Τρίτη, 6 Ιουνίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟMORE OF FOOTBALLΟπαδός της Νάπολι πουλά «κομμάτι» από το γήπεδο της Ουντινέζε στο ebay...

Οπαδός της Νάπολι πουλά «κομμάτι» από το γήπεδο της Ουντινέζε στο ebay για… 700 ευρώ!!!

Μετά την μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος από τη Νάπολι στο εκτός έδρας 1-1 με την Ουντινέζε, Ναπολιτάνοι οπαδοί μπήκαν στο γήπεδο με πολλούς εξ αυτών να κόβουν κομμάτι από το χορτάρι για να το έχουν ως αναμνηστικό. Λίγες μέρες μετά, κάποιος ανέβασε ότι πουλά το κομμάτι του για 700 ευρώ.

Είναι τρελοί αυτοί οι… Ναπολιτάνοι.

Στη Νάπολη ζουν μαγικές στιγμές μετά και τη μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος, η οποία επετεύχθη χάρη στο εκτός έδρας 1-1 που παραχώρησε η ομάδα στην έδρα της Ουντινέζε.

Μετά το σφύριγμα της λήξης, πολλοί οπαδοί τω «Παρτενοπέι», εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο για να πανηγυρίσουν το πρωτάθλημα με πολλούς από αυτούς, να «συλλαμβάνονται» από τον φακό να κόβουν ακόμα και κομμάτι από τον χλοοτάπητα του γηπέδου, παίρνοντάς το ως αναμνηστικό. Μάλλον όμως δεν είχαν όλοι στο μυαλό τους τις αναμνήσεις αλλά το… κέρδος.

Λίγες μέρες μετά τον αγώνα, δημιουργήθηκε ανάρτηση στο ebay στην οποία φαίνεται ότι κάποιος πουλά κομμάτι από το γήπεδο της Ουντινέζε για μόλις 700 ευρώ.

Το μόνο σίγουρο είναι πως κάποιος συλλέκτης θα βρεθεί να τα δώσει, άλλωστε τα 33 χρόνια αναμονής ήταν πολλά για τους Ναπολιτάνους.
 

Πηγή:http://www.sdna.gr

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης