Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΑΝΑΠΤΥΞΗΕγκαινιάστηκε το νέο υπερσύγχρονο οινοποιείο ΛΟΕΛ

Εγκαινιάστηκε το νέο υπερσύγχρονο οινοποιείο ΛΟΕΛ

Σε μια λαμπρή τελετή και στην παρουσία πλήθους κόσμου τελέστηκαν Τετάρτη βράδυ τα εγκαίνια του νέου υπερσύγχρονου οινοποιείου της ΛΟΕΛ, στη βιομηχανική περιοχή Αγίου Σίλα στη Λεμεσό.

Στην τελετή παρέστησαν πρέσβεις, υπουργοί, οι δήμαρχοι της μείζονος Λεμεσού, βουλευτές και εκπρόσωποι κομμάτων, εκπρόσωποι της οινοβιομηχανίας του τόπου, του επιχειρηματικού και εμπορικού κόσμου της πόλης, καθώς και πλήθος κόσμου.

Τα εγκαίνια τέλεσε ο Υπουργός Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος Κώστας Καδής.

Σύμφωνα με την εταιρεία, το νέο οινοποιείο είναι ένα υπερσύγχρονο έργο, με καινοτόμο εξοπλισμό, με ταυτόχρονη δυνατότητα οινοποίησης μεγάλων ποσοτήτων αλλά και μικροοινοποίησης, με ένα και μοναδικό στόχο, τη μελέτη, παραγωγή και ανάδειξη του κυπριακού κρασιού.

Η ΛΟΕΛ, η οποία το 2023 θα γιορτάσει 80 χρόνια συνεχούς δραστηριότητας και ιστορίας στον τομέα της παραγωγής κρασιού, δηλώνει ότι το νέο οινοποιείο είναι το καλύτερο εξοπλισμένο οινοποιείο σε ολόκληρη την Ευρώπη και θα συνεχίσει να στηρίζει την οινοπαραγωγική βιομηχανία στην Κύπρο μέσω της αγοράς εκατομμυρίων κιλών σταφυλιών κάθε χρόνο.

Μετά την τελετή εγκαινίων, οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν διάφορες ποικιλίες από το ευρύ φάσμα κρασιών που παράγει η εταιρεία.

Powered by petoussis

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης