Τρίτη, 30 Μαΐου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΑΝΑΠΤΥΞΗSunMar Tower: Ο πύργος 110 μέτρων που αναμένεται να αποκτήσει η Λεμεσός

SunMar Tower: Ο πύργος 110 μέτρων που αναμένεται να αποκτήσει η Λεμεσός

Ένα καινούργιο πολυώροφο οικιστικό έργο 110 μέτρων αναμένεται να αποκτήσει η Λεμεσός.

Το SunMar Tower αποτελείται από συνολικά 79 διαμερίσματα και το συνολικό ύψος του κτηρίου θα είναι 110 μέτρα. Το block θα περιλαμβάνει επίσης υπόγειο χώρο στάθμευσης, πισίνες, spa και πολλές άλλες εγκαταστάσεις. Την ανέγερση του έργου ανέλαβε η Crona Group. Αρχιτέκτονας του έργου είναι το γραφείο Panos Panayiotou + Associates (PPA Architects), ενώ τις μηχανολογικές υπηρεσίες ανέλαβε η DDA Mechanical Consulting Engineer. 

Η Saaeda Constructions ανακοίνωσε ότι επιλέχθηκε από την Crona Group ως η εταιρεία που θα επιμεληθεί τη βαφή για την τοποθέτηση της διογκωμένης επίστρωσης στο εν λόγω οικιστικό έργο.

Πιο αναλυτικά, το συμβόλαιο απαιτεί προετοιμασία της επιφάνειας όλων των χαλύβδινων μελών της κατασκευής και εφαρμογή διογκούμενης βαφής για αντοχή στη φωτιά έως 90 λεπτά. Η συνολική επιφάνεια του χάλυβα που πρέπει να προστατευτεί είναι περίπου 30.000 τ.μ. Οι εργασίες αναμένεται να αρχίσουν άμεσα και θα συνεχιστούν μέχρι το τελευταίο τρίμηνο του 2023.

Αρχιτέκτονας του έργου είναι το γραφείο Panos Panayiotou + Associates (PPA Architects), ενώ τις μηχανολογικές υπηρεσίες ανέλαβε η DDA Mechanical Consulting Engineer.

Limassol Today - Image 36

Ποια είναι η Crona Group

Η Crona Group, η οποία ανέλαβε την ανέγερση του SunMar Tower, είναι ένας όμιλος εταιρειών που παρέχει πλήρες φάσμα υπηρεσιών ανάπτυξης και κατασκευής, από την ανάπτυξη του έργου έως την υλοποίησή του.

sunmar3

Ο όμιλος δραστηριοποιείται στην κυπριακή αγορά για πάνω από 15 χρόνια. Η ομάδα της Crona έχει υλοποιήσει έργα μεγάλης κλίμακας και εγκαταστάσεις υψηλής ποιότητας.


Ανάμεσά τους το πολυώοροφο Park Tower και τις επαύλεις, Park Suites, που βρίσκονται στους χώρους του πεντάστερου ξενοδοχείου της Λεμεσού, Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa.

sunmar4

Η θυγατρική της, Crona Construction, η οποία αποτελεί μέρος της Crona Group, έλαβε ανώτερη κατασκευαστική άδεια επιπέδου Α`Α. Η άδεια αυτή επιβεβαιώνει τη διαθεσιμότητα των απαραίτητων πόρων και αρμοδιοτήτων για την υλοποίηση μεγάλων κατασκευαστικών έργων.

Η Crona Property δραστηριοποιείται στην πώληση και διαχείριση πολυτελών ακινήτων στην Κύπρο. Ανάμεσά τους, διαμερίσματα, αρχοντικά, βίλες, μπανγκαλόου, οικόπεδα και επενδυτικά έργα. Η εταιρεία προσφέρει επιλογές πολυτελών ακινήτων προς πώληση, τα οποία βρίσκονται σε γραφικές γωνιές του νησιού.

Powered by petoussis

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης