Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗCULTUREΕΙΚΑΣΤΙΚΑΦωτογραφία: Αγαπάς αυτή την τέχνη και θες να κάνεις σεμινάρια να μάθεις...

Φωτογραφία: Αγαπάς αυτή την τέχνη και θες να κάνεις σεμινάρια να μάθεις τεχνικές;

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ 2022 – 2023

Το Παράρτημα Λεμεσού της Φωτογραφικής Εταιρείας Κύπρου, μέλος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Καλλιτεχνικής Φωτογραφίας FIAP, ανακοινώνει την νέα σειρά 20 εβδομαδιαίων βραδινών Σεμιναρίων Φωτογραφίας, για το 2022—2023, διάρκειας 1.30  ώρας το κάθε ένα τόσο για αρχάριους όσο και για προχωρημένους.

Τα Σεμινάρια ξεκινούν την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2022.

Η σειρά, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει τις βασικές αρχές της φωτογραφίας, τον τρόπο χρήσης της φωτογραφικής μηχανής, των φακών και του εξοπλισμού της, τις αρχές σύνθεσης και αισθητικής  καθώς και την εκμάθηση φωτογράφησης ειδικών θεμάτων, εφαρμόζοντας στην πράξη την θεωρία με ομαδικές φωτογραφικές εξορμήσεις καθώς και εσωτερικές φωτογραφίσεις.

Τα Σεμινάρια, γίνονται στο πλήρως εξοπλισμένο και άνετο Οίκημα της ΦΕΚ (Τμήμα Λεμεσού), από διπλωματούχο καθηγήτρια φωτογραφίας.

Η ΦΕΚ (Τμήμα Λεμεσού), με την βαρύτητα του ονόματός της και την πείρα ετών, θα σας ‘μυήσει’ στον υπέροχο κόσμο της φωτογραφίας, μέσα σε ένα φιλικό περιβάλλον, όπου  ο κάθε εραστής της τέχνης της φωτογραφίας μπορεί να μάθει, να εξασκηθεί και να φτάσει σε ένα επίπεδο, που να μπορεί να συνθέτει τις φωτογραφίες του, με τον δικό του τρόπο, εκφράζοντας το δικό του ύφος και αισθητική.

Ελάτε λοιπόν στον μαγικό κόσμο της φωτογραφίας δηλώνοντας τώρα συμμετοχή, τηλεφωνώντας μας (25384381) ή αφήνοντας μήνυμα, αποστέλλοντας ηλεκτρονικό μήνυμα ([email protected]) ή με προσωπικό μήνυμα (messenger), στον λογαριασμό μας στο Facebook (cps Limassol Branch) ή επισκεφθείτε μας, στο οίκημά μας, (Αγκύρας 120, 1ο όροφο, 3042 – Λεμεσός), κάθε Τετάρτη και Σάββατο (4:00μμ—8:00μμ).

Limassol Today - Image 30

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης