Σάββατο, 3 Ιουνίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΕΙΔΗΣΕΙΣΔΙΕΘΝΗΜια βόλτα μέσα στο πιο ακριβό σπίτι του κόσμου

Μια βόλτα μέσα στο πιο ακριβό σπίτι του κόσμου

431 μέτρα πάνω από την πόλη της Νέας Υόρκης, στον ψηλότερο πύργο κατοικιών του πλανήτη, το ρετιρέ του Central Park Tower διεκδικεί τον τίτλο της υψηλότερης κατοικίας —και της ψηλότερης βεράντας— στον κόσμο.

Αυτή η μοναδική κατοικία καταλαμβάνει τους τρεις τελευταίους ορόφους του πιο σημαντικού κτηρίου του Billionaires’ Row και καλύπτει μια επιφάνεια 1.629 τετραγωνικών μέτρων εσωτερικού χώρου με βεράντα 133 τετραγωνικών.

Με τέσσερα επίπεδα και θέα σε ολόκληρη την πόλη της Νέας Υόρκης, το βλέμμα ξεπερνά την κατάφυτη έκταση του Central Park, τα παλλόμενα φώτα του Midtown και του Downtown και τις πλωτές οδούς που περικλείουν το Μανχάταν. Η θέα από όλα τα δωμάτια είναι πέρα για πέρα εκπληκτική, τόσο απέραντη και εκτεταμένη μπορεί κανείς σχεδόν να δει ως την άκρη του ορίζοντα.

Δείτε το βίντεο

Κομψό και εκθαμβωτικό, το διάσημο πλέον σπίτι σχεδιάστηκε από μέσα προς τα έξω για να έχει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη θέα. Οι εκλεπτυσμένοι εσωτερικοί χώροι έχουν σχεδιαστεί για σύγχρονη ζωή στην κορυφή της πολυτέλειας.

Στο Central Park Tower βρίσκεται και το Central Park Club, ένας χώρος φιλοξενίας για κάθε είδους κοινωνικές εκδηλώσεις. Τα κυριότερα σημεία περιλαμβάνουν μια εξωτερική πισίνα, κατάστρωμα με καμπάνα, ένα ιδιωτικό πάρκο, ένα υπερσύγχρονο γυμναστήριο και κέντρο ευεξίας, αίθουσες για τους επισκέπτες, αίθουσα προβολών και στην κορυφή, το υψηλότερο Grand Ballroom και το υψηλότερο ιδιωτικό εστιατόριο που χτίστηκε ποτέ στη Νέα Υόρκη.

Powered byLimassol Today - Epifaniou

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης