Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΕΙΔΗΣΕΙΣΔΙΕΘΝΗΟι ελληνικές εκλογές με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης (video)

Οι ελληνικές εκλογές με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης (video)

H τεχνητή νοημοσύνη έχει μπει για τα καλά στον «χορό» των trends στο TikTok, καθώς αποτελεί πλέον ένα από τα πιο χρησιμα εργαλεία των δημιουργών βίντεο που θέλουν να ξεδιπλώνουν τη φαντασία τους χωρίς τους περιορισμούς της… πεζής πραγματικότητας.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το – σχετικά – πρόσφατο Wes Anderson trend που τις τελευταίες εβδομάδες έχει γεμίσει την κινεζική πλατφόρμα με βιντεάκια των οποίων η αισθητική, η μουσική και η ατμόσφαιρα παραπέμπουν στην χαρακτηριστική σκηνοθετική ματιά του Γουές Άντερσον.

Στο πλαίσιο αυτού του trend εντάσσεται και το παρακάτω βίντεο με χιλιάδες views, που παρουσιάζει τις ελληνικές εκλογές «δια χειρός» Γουές Άντερσον, με τη βοήθεια φυσικά του AI.

Όλοι οι πρωταγωνιστές της ελληνικής πολιτικής ζωής εμφανίζονται στο σύντομο κλιπ που έχει συγκεντρώσει χιλιάδες views σε διάφορες πλατφόρμες.

Ο Άντερσον έχει σκηνοθετήσει πολλές ιδιαίτερες και πολυβραβευμένες ταινίες, μεταξύ των οποίων το «Ξενοδοχείο Grand Budapest», η «Οικογένεια Τένενμπαουμ», οι «Υδάτινες ιστορίες» και η «Γαλλική Αποστολή».

Όπως τα φιλμ του Αμερικανού σκηνοθέτη και σεναριογράφου αντανακλούν το ιδιαίτερο οπτικό του στιλ, με την αγάπη του για τη συμμετρία και τη χαρακτηριστική χρωματική του παλέτα, έτσι και τα βίντεο αυτού του trend υιοθετούν την ίδια αισθητική με άκρως διασκεδαστικά αποτελέσματα.

Powered byLimassol Today - Epifaniou

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης