Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΚΟΙΝΩΝΙΑΗ Λεμεσός ετοιμάζεται για το δεύτερο Street Food Festival Cyprus!

Η Λεμεσός ετοιμάζεται για το δεύτερο Street Food Festival Cyprus!

Ο Ποταμός Γερμασόγειας θα πλημμυρίσει και πάλι από φαγητό, ποτό, μουσική και διασκέδαση!!!

Το Street Food Festival Cyprus επιστρέφει δυναμικά μετά την περσινή επιτυχία, στο σημείο που ξεκίνησε για πρώτη φορά το γευστικό του ταξίδι, με περισσότερη ποικιλία σε όλα τα επίπεδα: φαγητό από τοπική και διεθνή κουζίνα, γλυκούς πειρασμούς καθώς και vegan επιλογές. Το Street Food Festival Λεμεσού θα διαθέτει για το κοινό μία μεγάλη ποικιλία από φαγητό του δρόμου με πάνω από 30 διαφορετικά περίπτερα που θα ψήνουν μπροστά σου εκείνη την ώρα ζουμερά μπέργκερ, σουβλάκι, hot dogs, κρέπες, βάφλες και και πολλές άλλες γαστρονομικές δημιουργίες τόσο από την τοπική όσο και από την ξένη κουζίνα.

Στον χώρο θα υπάρχουν επίσης περισσότερα περίπτερα με ποτά και μπύρες για την καλύτερη εξυπηρέτηση των επισκεπτών.

Και επειδή το καλό φαγητό θέλει και διασκέδαση, η διοργάνωση φρόντισε να υπάρχει ένα πλούσιο ψυχαγωγικό πρόγραμμα που θα καλύπτει όλες τις ηλικίες. Το αναβαθμισμένο stage του Street Food Festival Cyprus θα φιλοξενήσει αξιόλογους καλλιτέχνες, dj’s και συγκροτήματα που θα μας ανεβάσουν ακόμη περισσότερο την διάθεση.

Ο φιναλίστ του Μάστερ Σεφ Σταυρής Γεωργίου και ο Σύνδεσμος Αρχιμαγείρων Κύπρου θα μας μάθουν κάποια από τα μυστικά τους μαγειρεύοντας live στην σκηνή τις ιδιαίτερες δημιουργίες τους.

Τους μικρούς Foodies τους περιμένει δωρεάν παιδότοπος για να χαρούν την κάθε στιγμή του φεστιβάλ. Στον παιδότοπο θα υπάρχει επίβλεψη από άτομα τα οποία θα μεριμνούν για την ασφάλεια των παιδιών, ενώ θα υπάρχει ειδικό sitting area για τους γονείς. Να σημειωθεί ότι μικροί και μεγάλοι θα απολαύσουν κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ magic show.

Φέτος για πρώτη φορά οι Foodies μας θα μπορούν να ψηφίζουν σύμφωνα με την προτίμηση τους την καλύτερη κουζίνα που θα βρούν στον χώρο για να αναδείξουν τον Κύπριο νικητή που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο μας στον μεγάλο τελικό των European Street Food Awards στο Μόναχο τον Οκτώβρη.

Μην χάσετε αυτήν την μοναδική τριήμερη γευστική εμπειρία στην μεγαλύτερη γιορτή φαγητού της Κύπρου!

Μέγα Χορηγοί KEO, WOLT

Street Food Festival Λεμεσού

Ποταμός Γερμασόγειας

9-10-11 Σεπτέμβρη 2022

Παρασκευή: 17:00 – 00:00

Σάββατο-Κυριακή: 12:00 – 00:00

Είσοδος: €5

Για παιδιά μέχρι 12 χρονών και για ΑΜΕΑ η είσοδος είναι δωρεάν.

Facebook: https://www.facebook.com/streetfoodfestcyprus

Instagram: street_food_fest_cyprus

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης