Τρίτη, 30 Μαΐου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗL-ECONOMYBUSINESS NEWSH Κωτσόβολος πιστοποιήθηκε ως Great Place To Work

H Κωτσόβολος πιστοποιήθηκε ως Great Place To Work

Η Κωτσόβολος, κορυφαίος προορισμός τεχνολογίας, τοποθετεί την καινοτομία στο επίκεντρο, σχεδιάζοντας το αύριο και φέροντας για περισσότερο από 70 χρόνια, πρώτη τις τεχνολογικές εξελίξεις. Αυτή είναι η καθημερινή της πρόκληση και έτσι κάνει τη διαφορά, με τους εργαζόμενούς της να αποτελούν μέρος αυτής της εξέλιξης. Έχοντας ως όραμα, μία Καλύτερη Ζωή για όλους, χωρίς περιορισμούς και διακρίσεις μέσα από την τεχνολογία, επενδύει στους ανθρώπους της, που αποτελούν τους πρωταγωνιστές των δράσεων της.

Οι άνθρωποι της εταιρείας είναι αυτοί που ανέδειξαν και πιστοποίησαν στον οργανισμό Great Place Work® Hellas, την Κωτσόβολος ως Great Place To Work®.Οι εργαζόμενοί της, κλήθηκαν να αξιολογήσουν την εταιρεία για την εργασιακή της κουλτούρα, το εργασιακό περιβάλλον, την αξιοπιστία, τον σεβασμό στον άνθρωπο, τη διαφορετικότητα, τη συντροφικότητα, την εσωτερική δικαιοσύνη και την υπερηφάνεια τους για την εταιρεία, μέσα από το ερωτηματολόγιο Trust IndexTM. Τα αποτελέσματα της έρευνας αντανακλούν τις δράσεις της εταιρείας και αποτελούν κίνητρο και δέσμευση για ακόμα περισσότερες ενέργειες γύρω από τον στόχο της Κωτσόβολος, να επενδύει συνεχώς στους ανθρώπους της. 

Το Great Place To Work®, με εμπειρία πάνω από 30 χρόνια και παρουσία σε περισσότερες από 60 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο, αξιολογεί επιχειρήσεις, βοηθώντας τες να αφουγκραστούν τον παλμό του δυναμικού τους. Κύριος σκοπός της έρευνας για τις εταιρείες που λαμβάνουν μέρος, είναι να βελτιώσουν το εργασιακό τους περιβάλλον, ακούγοντας τη γνώμη των εργαζομένων, συμβάλλοντας παράλληλα στη διαμόρφωση μίας καλύτερης κοινωνίας, όπου η ελεύθερη σκέψη και έκφραση πρωταγωνιστούν. Πρόκειται για έναν θεσμό που παρουσιάζει κοινές καταβολές με το όραμα της Κωτσόβολος για μία Καλύτερη Ζωή, θέτοντας στο επίκεντρο τον ανθρώπινο παράγοντα και ενεργώντας με γνώμονα το κοινό συμφέρον.

Ο κος Γιάννης Βασιλάκος, Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Κωτσόβολος – Dixons South East Europe, αναφέρει σχετικά: «Πρόκειται για ένα αποτέλεσμα που δικαιώνει την προσπάθεια όλων μας. Η εταιρεία μας επενδύει καθημερινά στους ανθρώπους της, στοχεύοντας πάντα στη συνεχή βελτίωση του εργασιακού περιβάλλοντος και στην παγίωση μίας ισχυρής εργασιακής κουλτούρας, όπου η αμοιβαία εμπιστοσύνη και ο  αλληλοσεβασμός έχουν τον πρώτο λόγο. Είμαστε όλοι σίγουροι ότι όχι μόνο θα διατηρήσουμε, αλλά θα ενδυναμώσουμε αυτήν την πιστοποίηση σε βάθος χρόνου και θα γινόμαστε συνεχώς καλύτεροι και αποδοτικότεροι για εμάς τους ίδιους, αλλά και για την κοινωνία μας».

Σε σχόλιό του, ο κος Γιώργος Κουμαρτζής, Γενικός Διευθυντής Ανθρωπίνου Δυναμικού της Κωτσόβολος – Dixons South East Europe, αναφέρει: «Το λιγότερο που θα μπορούσαμε να νιώθουμε αυτήν τη στιγμή είναι περηφάνια. Περηφάνια που οι 2.935 εργαζόμενοι της εταιρείας μας εξέφρασαν την αναγνώρισή τους για τη σκληρή προσπάθεια που κάνουμε όλοι, ώστε να δημιουργήσουμε ένα φιλικό και εποικοδομητικό περιβάλλον, μέσα στο οποίο κάθε άνθρωπος ακούγεται και εξελίσσεται».

Limassol Today - Image1 002
Για περισσότερα νέα της εταιρείας επισκεφθείτε την εταιρική σελίδα. Στην Κωτσόβολος πιστεύουμε στη συνεχή εξέλιξη και ανάπτυξη της εταιρείας και των 2.935 ανθρώπων μας. Εφαρμόζουμε πρώτα σε εμάς τους ίδιους την φιλοσοφία μας, το να ενδυναμώνουμε δηλαδή τους ανθρώπους για μια καλύτερη ζωή. Επενδύουμε στο δίκτυο των 92 καταστημάτων μας σε Ελλάδα και Κύπρο, δημιουργώντας δύο σύγχρονα εκπαιδευτικά κέντρα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, μετρώντας πάνω από 53.000 ώρες εκπαίδευσης και 350 workshops το χρόνο. Φροντίζουμε να παρέχουμε διαρκώς ευκαιρίες εξέλιξης, δημιουργώντας νέες ομάδες και νέα projects για τους ανθρώπους μας. Στόχος μας να αναδεικνύεται και να ενισχύεται το ταλέντο και η ανάγκη όλων μας για δημιουργία. Η καινοτομία είναι το πάθος μας, σχεδιάζουμε το αύριο και, εδώ και 70 χρόνια, φέρνουμε πρώτοι τις τεχνολογικές εξελίξεις για μία καλύτερη ζωή. Αυτή είναι η καθημερινή μας πρόκληση, να κάνουμε τη διαφορά, ώστε όλοι μας να είμαστε μέρος αυτής της εξέλιξης.
Σχετικά με την Currys Η Currys plc είναι μία κορυφαία διεθνής omnichannel εταιρία προϊόντων και υπηρεσιών τεχνολογίας, με λειτουργία τόσο μέσω του διαδικτύου, όσο και μέσω των 829 καταστημάτων που διαθέτει, με 35.000 υπαλλήλους σε 7 χώρες. Η Currys είναι Νο1 στις αγορές προϊόντων και υπηρεσιών τεχνολογίας του Ηνωμένου Βασιλείου, της Ιρλανδίας, των Σκανδιναβικών χωρών και της Ελλάδας. Με ευρεία γκάμα υπηρεσιών και υποστήριξης, διευκολύνει τους πελάτες της να ανακαλύπτουν, να επιλέγουν και να απολαμβάνουν τα καλύτερα προϊόντα τεχνολογίας για τις ανάγκες τους, καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής τους. Ο όμιλος Currys δραστηριοποιείται στη Μεγάλη Βρετανία Σχετικά και την Ιρλανδία με την επωνυμία Currys, στις Σκανδιναβικές χώρες με την επωνυμία Elkjøp και στην Ελλάδα με την επωνυμία Κωτσόβολος.

Powered byLimassol Today - Muskita

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης