Τετάρτη, 29 Μαρτίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗL-ECONOMYBUSINESS NEWSΟι εγκληματίες ψάχνουν θύματα, μη γίνεις το επόμενο

Οι εγκληματίες ψάχνουν θύματα, μη γίνεις το επόμενο

Το πρώτο τηλεοπτικό σποτ της ενημερωτικής εκστρατείας ΑΣΠIS ΙΙ

Το Σάββατο 26 Νοέμβριου 2022, δημοσιοποιήθηκε το πρώτο από τα τέσσερα τηλεοπτικά σποτ που αφορά τα απατηλά ηλεκτρονικά μηνύματα, στο πλαίσιο της ενημερωτικής εκστρατείας.

Η εκστρατεία με το όνομα ΑΣΠIS ΙΙ (ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ και INFORMATION SECURITY), στοχεύει στην ενημέρωση των πολιτών για τις συνήθεις πρακτικές που εφαρμόζουν επιτήδειοι, προκειμένου να επιτύχουν πρόσβαση στα προσωπικά δεδομένα και τους τραπεζικούς λογαριασμούς τους ή να τους εμπλέξουν σε ψεύτικες διαδικασίες με σκοπό την απόσπαση χρηματικών ποσών. 

Η ενημέρωση απευθύνεται σε όλους τους πολίτες και κυρίως στις ομάδες εκείνες, οι οποίες  αποτελούν συχνότερους και ευκολότερους στόχους.     

Η εκστρατεία θα αποτελείται από τέσσερα τηλεοπτικά φιλμάκια και τέσσερα ραδιοφωνικά.

Οι ηλεκτρονικές συναλλαγές και η ηλεκτρονική επικοινωνία αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της καθημερινότητας της πλειοψηφίας των πολιτών και η προστασία τους έναντι αυτών που επιβουλεύονται την ασφάλεια των ηλεκτρονικών συναλλαγών και επικοινωνιών, είναι εξαιρετικής σημασίας.  

Όλοι μαζί, μπορούμε να προστατεύσουμε τις συναλλαγές μας, την ιδιωτική μας επικοινωνία, τα προσωπικά μας δεδομένα και την περιουσία μας.

Οι εγκληματίες ψάχνουν θύματα, μη γίνεις το επόμενο.

Powered byLimassol Today - Muskita

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης