Πέμπτη, 1 Ιουνίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΛΕΜΕΣΟΣΔΡΟΜΟΙ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣΓήπεδο Λεμεσού: «Απολογούμαστε για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί»

Γήπεδο Λεμεσού: «Απολογούμαστε για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί»

Σύμφωνα με ανακοίνωση του τμήματος Δημοσίων Έργων, από αύριο και μέχρι τις 7 Δεκεμβρίου ξεκινούν εργασίες στο τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού – Πάφου με κατεύθυνση προς Λεμεσό, μετά την έξοδο προς Ερήμη και τμήμα της εξόδου από τον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου προς Κολόσσι/Ερήμη, θα λειτουργούν χωρίς έρεισμα, στο πλαίσιο κατασκευής του νέου οδικού δικτύου στην περιοχή του νέου γηπέδου Λεμεσού.

Το τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και υπομονή και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Πιο αναλυτικά:

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι, στο πλαίσιο κατασκευής του νέου οδικού δικτύου στην περιοχή του Νέου Γηπέδου Λεμεσού, τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού – Πάφου με κατεύθυνση προς Λεμεσό, μετά την έξοδο προς Ερήμη, μήκους 450μ. περίπου, καθώς και τμήμα της εξόδου από τον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου προς Κολόσσι/Ερήμη μήκους 200μ., θα λειτουργούν χωρίς έρεισμα.

Οι εργασίες θα εκτελεσθούν την περίοδο 30/8/2022 – 07/12/2022, τις καθημερινές και τα Σάββατα, μεταξύ των ωρών 07:00 – 15:00.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και υπομονή και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Powered by copy shop

ΠηγήLemesos Blog

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης