Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΛΕΜΕΣΟΣΔΡΟΜΟΙ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣΛΕΜΕΣΟΣ: Οδική ταλαιπωρία για χάρη του αντιπλημμυρικού

ΛΕΜΕΣΟΣ: Οδική ταλαιπωρία για χάρη του αντιπλημμυρικού

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το μεγάλο αντιπλημμυρικό έργο στο κέντρο της Λεμεσού, με το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λεμεσού Αμαθούντας να ανακοινώνει τακτικά ημερομηνίες αποκοπής δρόμων για εργασίες.

Ήδη από χθες, Τετάρτη, άρχισαν εργασίες στην οδό Φεϋζίτ Πασά, στο Δήμο Λεμεσού και οι οποίες αναμένεται να ολοκληρωθούν μέχρι την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου. Κατά τη διάρκεια των εργασιών ο δρόμος παραμένει κλειστός και καλείται το κοινό όπως συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση για διοχέτευση της τροχαίας κίνησης.

Για το  αντιπλημμυρικό έργο στο κέντρο της Λεμεσού εργασίες θα εκτελούνται και στην οδό Αγίας Φυλάξεως, νότια της λεωφόρου Μακαρίου Γ’, οι οποίες αναμένεται να ολοκληρωθούν μέχρι τη Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, θα επιτρέπεται η τροχαία κίνηση με κατεύθυνση από τη Λεωφόρο Μακαρίου προς την Τζιαμούδα, ενώ η τροχαία κίνηση από τη Τζιαμούδα προς τη Λεωφόρο Μακαρίου θα διοχετεύεται προς άλλες οδούς σύμφωνα με τις προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Εξάλλου, ο ΣΑΛΑ ανακοινώνει ότι εκτελούνται κατασκευαστικές εργασίες στην οδό Δομνίτσας Λανίτου Καβουνίδου, στην περιοχή Αγίας Φύλας.

Οι εργασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν μέχρι το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου, ενώ κατά τη διάρκεια τους, η τροχαία κίνηση από τον αυτοκινητόδρομο προς την οδό Δομνίτσας Λανίτου Καβουνίδου (πλησίον της εκκλησίας Αγίου Αρσενίου) θα είναι κλειστή.

Καλείται το κοινό όπως συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση.

Powered by copy shop

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης