Πέμπτη, 1 Ιουνίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΛΕΜΕΣΟΣΥπό κράτηση οι δυο ύποπτοι για την φερόμενη σκηνοθετημένη ληστεία στη Λεμεσό

Υπό κράτηση οι δυο ύποπτοι για την φερόμενη σκηνοθετημένη ληστεία στη Λεμεσό

Ανακρινόμενος, ο 1ος ύποπτος φέρεται να παραδέχθηκε ότι η ληστεία ήταν σκηνοθετημένη και προϊόν συνομωσίας με τον 53χρονο γείτονα του

Διάταγμα κράτησης για περίοδο επτά ημερών εξέδωσε το επαρχιακό δικαστήριο Λεμεσού εναντίον 54χρονου και 53χρονου, σε σχέση με την υπόθεση της φερόμενης ως σκηνοθετημένης ληστείας που σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας, με λεία 30 χιλιάδες ευρώ, τα οποία δεν έχουν ακόμη εντοπιστεί.

Ο 54χρονος, υπάλληλος ξενοδοχείου, κατήγγειλε χθες ότι έπεσε θύμα ληστείας κατά την μεταφορά εισπράξεων του ξενοδοχείου, για κατάθεση σε τραπεζικό ίδρυμα, όταν μαύρου χρώματος όχημα ενοικιάσεως του ανέκοψε την πορεία κατά την είσοδο του στον παρακαμπτήριο δρόμο Λευκωσίας – Λεμεσού, στο ύψος της Παρεκκλησιάς.

Δεύτερο όχημα, συμφώνα με τον ισχυρισμό του, εμφανίστηκε στο πίσω μέρος, ενώ ο οδηγός του πρώτου οχήματος τον πλησίασε και αφού έσπασε το τζάμι της θέσης του οδηγού, τον απείλησε μιλώντας σπαστά ελληνικά, τοποθετώντας του ένα πιστόλι στο κεφάλι και αποσπώντας τη τσάντα με τα χρήματα, τα κλειδιά του αυτοκινήτου και το κινητό του τηλέφωνο.

Κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης, όπως αναφέρθηκε στο δικαστήριο, εξασφαλίστηκε γραπτή μαρτυρία ότι, κατά τον χρόνο της ληστείας, δεν ανέκοψαν την πορεία του οχήματος του 54χρονου άλλα αυτοκίνητα, αλλά σταμάτησε στο σημείο αυτοκίνητο συγκεκριμένης μάρκας και χρώματος, όπως αυτό του δεύτερου υπόπτου, ο όποιος είναι γειτονικό του πρόσωπο.

Ανακρινόμενος, ο 1ος ύποπτος φέρεται να παραδέχθηκε ότι η ληστεία ήταν σκηνοθετημένη και προϊόν συνομωσίας με τον 53χρονο γείτονα του.

Ο 2ος ύποπτος, ο οποίος αρνείται εμπλοκή στην υπόθεση, πέραν από τα αδικήματα της συνομωσίας προς διάπραξη κακουργήματος και της κλοπής, αντιμετωπίζει και το αδίκημα της παράνομης κατοχής εκρηκτικών υλών, καθώς στην οικία του εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν οκτώ χειροφωτοβολίδες αλεξιπτώτου, για τις οποίες δεν είχε άδεια κατοχής.

Εν τω μεταξύ οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό των 30 χιλιάδων ευρώ.

Powered by copy shop

ΠηγήΚΥΠΕ

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης