Πέμπτη, 23 Μαρτίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΑΘΛΗΤΙΚΑΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΕπιστρέφει με μια νίκη στις αποσκευές της

Επιστρέφει με μια νίκη στις αποσκευές της

Αξιοπρεπέστατη και πολύ καλή η παρουσία της εθνικής μας ομάδας κάτω των 17 (U17) της υδατοσφαίρισης στην προκριματική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος U17. Η εθνική μας συμμετείχε στον α’ όμιλο της διοργάνωσης, μαζί με τις Γεωργία, Λιθουανία και Τσεχία, οι αγώνες του οποίου διεξήχθηκαν στηνΤιφλίδα. Η ομάδα μας στους τρεις αγώνες που έδωσε πέτυχε μια νίκη και δέχθηκε δύο ήττες, ενώ την πρόκριση από τον όμιλο μας πήρε η οικοδέσποινα Γεωργία. Η εθνική μας πέτυχε τη νίκη της, στον τελευταίο αγώνα που έδωσε επί της Τσεχίας με 9-8, σε ένα συναρπαστικό και αμφίρροπο παιγνίδι. Πρώτος σκόρερ για την εθνική μας ο Οικονομίδης που πέτυχε τρία γκολ (ενώ ήταν και ο πρώτος σκόρερ της εθνικής μας γενικότερα, με εφτά γκολ), ενώ σκόραραν ακόμη οι Μιχαηλίδης (2), Νικολάου, Κυριάκου, Παναγή και Προδρόμου από ένα γκολ.

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της ομάδας μας, Γιάννης Φράγκος σε δηλώσεις του για τη συμμετοχή και την παρουσία της εθνικής μας στη Γεωργία μας είπε: «Η εθνική μας ομάδα κάτω των 17 είχε άλλη μια πετυχημένη παρουσία σε αγώνες ψηλού επιπέδου, αυτό της προκριματικής φάσης του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κάτω των 17. Σε όλους τους αγώνες είχαμε πολύ καλή αγωνιστική παρουσία , οι παίκτες ήταν πολύ πειθαρχημένοι, απέκτησαν ακόμα περισσότερες εμπειρίες και ολοκληρώσαμε την παρουσία μας με μια  νίκη επί της Τσεχίας. Η κυπριακή υδατοσφαίριση συνεχίζει την ευρωπαϊκή ανοδική της πορεία και πιστεύουμε πως μέσα από τη δουλειά των σωματείων, αλλά και τη στήριξη της Ομοσπονδίας δεν θα αργήσουν να έρθουν ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες. Ευχαριστίες θέλω να εκφράσω σε όλα τα μέλη της ΚΟΕΚ, αλλά και στους συνεργάτες που είχα μαζί μου στη Γεωργία, με τους οποίους είχα μια άρτια και αρμονική συνεργασία». Συνοπτικά τα αποτελέσματα της εθνικής μας ομάδας στην προκριματική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος U17 στη Γεωργία.

ΚΥΠΡΟΣ – ΤΣΕΧΙΑ 9-8 (3-1, 3-3, 3-3, 0-1)

ΚΥΠΡΟΣ (Γιάννης Φράγκος): Βασίλης Κούγιας, Στέφανος Οικονομίδης (3), Στέφανος Μιχαηλίδης (2), Χαράλαμπος Κωνσταντίνου, Μιχαήλ Νικολάου (1), Χρήστος Κυριάκου (1), Ιωάννης Τράντας, Νικόλας Παπαφιλίππου, Ιάκωβος Ιακώβου, Σάββας Χατζηγεωργίου, Νικόλας Παναγή (1), Γιώργος Προδρόμου (1) και Μάριος Κλεοβούλου. 

ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ – ΚΥΠΡΟΣ 14-10 (4-2, 2-3, 4-3, 4-2)

ΚΥΠΡΟΣ (Γιάννης Φράγκος): Βασίλης Κούγιας, Στέφανος Οικονομίδης (2), Στέφανος Μιχαηλίδης (1), Χαράλαμπος Κωνσταντίνου, Μιχαήλ Νικολάου, Χρήστος Κυριάκου, Ιωάννης Τράντας (4), Νικόλας Παπαφιλίππου (1), Ιάκωβος Ιακώβου, Σάββας Χατζηγεωργίου, Νικόλας Παναγή, Γιώργος Προδρόμου (2) και Μάριος Κλεοβούλου. 

ΓΕΩΡΓΙΑ-ΚΥΠΡΟΣ 16-5 (5-2, 3-1, 6-1, 2-1)

ΚΥΠΡΟΣ (Γιάννης Φράγκος): Βασίλης Κούγιας, Στέφανος Οικονομίδης (2), Στέφανος Μιχαηλίδης (2), Χαράλαμπος Κωνσταντίνου (1), Μιχαήλ Νικολάου, Χρήστος Κυριάκου, Ιωάννης Τράντας, Νικόλας Παπαφιλίππου, Ιάκωβος Ιακώβου, Σάββας Χατζηγεωργίου, Νικόλας Παναγή, Γιώργος Προδρόμου και Μάριος Κλεοβούλου. 

Limassol Today - Yjyjjyjy

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης