Τετάρτη, 29 Μαρτίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΑΘΛΗΤΙΚΑΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΣύναψη συνεργασίας με δύο εταιρείες η γυναικεία ομάδα της ΑΕΛ!

Σύναψη συνεργασίας με δύο εταιρείες η γυναικεία ομάδα της ΑΕΛ!

Η γυναικεία μπασκετική ΑΕΛ ανακοίνωσε την σύναψη συνεργασίας με δύο εταιρείες.

Δείτε αναλυτικά:

ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ PAYABL., ΕΚΑ ΚΑΙ CCS STYLIANIDES GROUP

Η διοίκηση της γυναικείας καλαθοσφαιρικής ομάδα της ΑΕΛ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη σύναψη συνεργασίας με τον πάροχο ψηφιακών πληρωμών Payabl. καθώς και με τον Όμιλο Εταιρειών ΕΚΑ.

Οι δυο εταιρείες θα αποτελέσουν τους Team Name Sponsors της ομάδας μας για την επόμενη τριετία, δημιουργώντας με αυτό τον τρόπο μια ενιαία χρηματοδοτική βάση και χορηγική συμφωνία με την ανδρική καλαθοσφαιρική ομάδα και την ανδρική καλαθοσφαιρική ομάδα Κ-18 (όλες οι ομάδες θα έχουν την ίδια ονομασία για 3 χρόνια και μαζί με την CCS STYLIANIDES GROUP που είναι ο T-Shirt Sponsor, θα αποτελέσουν τον κύριο πυρήνα χορηγών της ομάδας μας).

Θέλουμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στην Payabl. για την επέκταση της χορηγικής συνεργασίας αλλά και τον Όμιλο Εταιρειών ΕΚΑ και την CCS STYLIANIDES GROUP για την πολυετή στήριξη στα αθλητικά δρώμενα της ΑΕΛ. Η συνεργασία αυτή ανακοινώνεται την Παγκόσμια Ημέρα της γυναίκας και είναι κίνηση υψηλού συμβολισμού γιατί στο οικοδόμημα αθλοπαιδιών της ΑΕΛ οι γυναίκες έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο διαχρονικά!

Limassol Today - Ohuoeee

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης