Τρίτη, 21 Μαρτίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΑΠΟΛΛΩΝΨάχνει λύσεις στην άμυνα...

Ψάχνει λύσεις στην άμυνα…

Η προετοιμασία του Απόλλωνα για το ντέρμπι με την ΑΕΛ μπήκε στην τελική ευθεία και ο Μπογκντάν Αντόνε καταστρώνει το πλάνο του μετ’ εμποδίων. Ο μεγαλύτερος «πονοκέφαλος» για τον Ρουμάνο τεχνικό αφορά στα άκρα της άμυνας, αφού η μόνη διαθέσιμη επιλογή είναι ο Εκπολό. Υπενθυμίζουμε ότι ο Χαμάς δεν θα αγωνιστεί λόγω της αποβολής του στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, ενώ ο Φιλιώτης θα εκτίσει ποινή λόγω καρτών. Την ίδια ώρα η συμμετοχή του Μαυρία παραμένει αμφίβολη και στην καλύτερη περίπτωση θα συμπεριληφθεί στην αποστολή.

Τα πράγματα μπερδεύονται περισσότερο λαμβάνοντας υπόψιν ότι ο Εκπολό ναι μεν αγωνίζεται στο δεξί άκρο της άμυνας, όμως στην αναμενόμενη πρώτη του συμμετοχή στην αρχική ενδεκάδα είναι πολύ πιθανό να χρησιμοποιηθεί αριστερά. Αυτό θα εξαρτηθεί κυρίως από την επιλογή του προπονητή για το δεξί άκρο, με βασικό υποψήφιο τον Χάμπο Κυριάκου.

Ο κ. Αντόνε θα κατασταλάξει στις επιλογές του για την ενδεκάδα στις τελευταίες προπονήσεις, αφού δοκιμάσει κάποια πράγματα. Αξίζει να σημειωθεί ότι αμφίβολοι παραμένουν και οι Γιόστεν, Ζράντι.

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης