Κυριακή, 2 Απριλίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΑΡΗΣΗ προσοχή στην Ανόρθωση...

Η προσοχή στην Ανόρθωση…

Στον Άρη μπορούν να αισθάνονται και ευχαριστημένοι με την ισοπαλία για τον αγώνα με την Πάφο. Έτσι όπως εξελίχθηκε ο αγώνας, η ήττα ήταν πιο κοντά στη νίκη και γι΄ αυτό η «Ελαφρά Ταξιαρχία» βολεύθηκε με την ισοπαλία.

Άλλωστε, στο τέλος το έδειξε η ομάδα του Σπιλέφσκι, αφού οπισθοχώρησε προκειμένου να καλύψει τα κενά και να πάρει έστω τον βαθμό σε μια δύσκολη έδρα όπως το «Στέλιος Κυριακίδης». Ο Άρης δεν κέρδισε, αλλά ούτε έχασε από την Πάφο και αυτό του δίνει τη δυνατότητα να δει με ηρεμία την επόμενη αναμέτρηση με την Ανόρθωση.

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» συνεχίζει να κρατάει τη τύχη στα χέρια της σχετικά με την τρίτη θέση που οδηγεί σε ευρωπαϊκό εισιτήριο, ενώ παραμένει και στη μάχη του τίτλου. Ο Σπιλέφσκι όμως και οι ποδοσφαιριστές του δεν βλέπουν και τόσο μακριά… Βλέπουν μόνο το επόμενο παιχνίδι και αυτό θα είναι με την Ανόρθωση.

Εκεί, η ομάδα θα πάει και με απουσίες σημαντικών ποδοσφαιριστών όπως ο Στρούσκι και ο Κακόριν, οι οποίοι συμπλήρωσαν κάρτες. Υπάρχει όμως το βάθος στο ρόστερ για να καλύψουν το κενό τους, με τον Σπιλέφσκι να έχει αρχίσει ήδη προετοιμασία ενόψει του συγκεκριμένου αγώνα.

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης