Τρίτη, 21 Μαρτίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟMORE OF FOOTBALL«Τεράστιο αυτογκόλ από το BBC...»

«Τεράστιο αυτογκόλ από το BBC…»

Κύμα συμπαράστασης προς τον Γκάρι Λίνεκερ μετά την απόφαση του BBC να τον παύσει από τα καθήκοντα του, για σχόλιο σε προσωπικό του λογαριασμό περί της κυβερνητικής μεταναστευτικής πολιτικής, καθώς μετά του συνεργάτες στην εκπομπή Match of the Day και σύσσωμο το αθλητικό τμήμα του καναλιού και η διεθνής ένωση δημοσιογράφων στέκεται στο πλευρό του παλαίμαχου άσου.

Συγκεκριμένα τόσο η Γενική Γραμματέας, Μισέλ Στάνστριτ, όσο και η διευθύντρια της ένωσης, Φιλίπα Τσάιλντς υπογράμμισαν μέσα από δηλώσεις τους πως η συγκεκριμένη απόφαση αποτελεί τεράστιο αυτογκόλ για το BBC και είναι όχι μόνο ανόητη αλλά και επικίνδυνη για τη δημοκρατία.

Αναλυτικά τα λόγια της Μισέλ Στάνστριτ: «Αυτό ήταν ένα τεράστιο αυτογκόλ από την πλευρά του BBC, η ανοχή σε τέτοιου είδους παρατεταμένη πολιτική πίεση είναι όχι μόνο ηλίθια αλλά και επικίνδυνη. Είναι συγκινητικό να βλέπεις όμως όλο αυτό το κύμα αλληλεγγύης προς την πλευρά του Γκάρι Λίνεκερ».

Τα όσα είπε η Φιλίπα Τσάιλντς: «Είναι ξεκάθαρη πολιτική βούληση και η πίεση από υπουργούς να σταματήσει κάποιος να βγαίνει στον αέρα επειδή απλά δεν συμφωνεί με την πολιτική της συγκεκριμένης κυβέρνησης».

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης