Τρίτη, 6 Ιουνίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟMORE OF FOOTBALLΗ Μπαρτσελόνα εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης της από το πρωτάθλημα!

Η Μπαρτσελόνα εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης της από το πρωτάθλημα!

Η διοίκηση της Μπαρτσελόνα έχει κάνει… προεργασία καθώς εξετάζει το ενδεχόμενο να παίξει μακριά από την Ισπανία, αλλά και από την Ευρώπη αν τιμωρηθεί από τις εγχώριες αρχές και από την UEFA για την υπόθεση με τις πληρωμές στον αρχιδιαιτητή!

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ της καταλανικής εφημερίδας Sport, οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα παραμένουν αισιόδοξοι σχετικά με την περίφημη υπόθεση «Νεγκρέιρα», που αφορά τις πληρωμές που έκαναν στον πρώην αρχιδιαιτητή.

Πρόκειται για υπόθεση που δεν ερευνά μόνο η ισπανική δικαιοσύνη, αλλά και η UEFA, που απειλεί μάλιστα να αφήσει τους Καταλανούς εκτόε των διασυλλογικών διοργανώσεών της.

Πριν από δύο εβδομάδες ο πρόεδρος των Καταλανών, Ζοάν Λαπόρτα, συναντήθηκε με τον ομόλογό του της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, και υπάρχει η ελπίδα ότι τελικά δεν θα επιβληθούν κυρώσεις.

Ωστόσο, οι άνθρωποι του συλλόγου φαίνεται πως προετοιμάζονται και για το κακό σενάριο. Όπως μετέδωσε η καταλανική τηλεόραση, έχει γίνει εσωτερική έρευνα για το ενδεχόμενο να πάρει μέρος η Μπαρτσελόνα σε διασυλλογική διοργάνωση εκτός Ευρώπης, πιθανότατα στην Ασία, αν υπάρξει τιμωρία.

Όπως αναφέρθηκε, πρόκειται για κάτι δύσκολο να συμβεί, μόνο φιλικά παιχνίδια θα μπορούσαν ενδεχομένως να οριστούν για να υπάρξουν έσοδα.

Στο ίδιο ρεπορτάζ μεταδόθηκε ότι έχει εξεταστεί από τους «μπλαουγκράνα» και το ενδεχόμενο να φύγει η Μπαρτσελόνα από το ισπανικό πρωτάθλημα και να πάει σε άλλο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, αν τιμωρηθεί στην Ισπανία!

Εννοείται πως οποιαδήποτε απόφαση για κάτι τέτοιο θα πρέπει να ληφθεί από τα μέλη του συλλόγου.

Πηγή:https://baladeros.net/

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης