Τρίτη, 29 Νοεμβρίου, 2022

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΕΙΔΗΣΕΙΣΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ 2023Αβέρωφ: Θα είμαστε αντιπολίτευση σε περίπτωση εκλογής Χριστοδουλίδη

Αβέρωφ: Θα είμαστε αντιπολίτευση σε περίπτωση εκλογής Χριστοδουλίδη

Όσο ο Νίκος Χριστοδουλίδης δήλωνε στο διακαναλικό debate ότι σε περίπτωση εκλογής του, θα διορίσει Υπουργούς από τον ΔΗΣΥ, ο Αβέρωφ Νεοφύτου τον ανέκοψε…

Σε δήλωση η οποία δείχνει ότι ο ΔΗΣΥ θα είναι στην αντιπολίτευση σε περίπτωση που δεν κερδίσεις τις Προεδρικές προχώρησε κατά την διάρκεια του διακαναλικού debate o Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου.Συγκεκριμένα ερωτώμενος πως θα διασφαλιστεί η ενότητα του ΔΗΣΥ εάν εκλεγεί ο Νίκος Χριστοδουλίδης ανέφερε ότι ο ΔΗΣΥ κατεβαίνει στις εκλογές και πιστεύει ότι θα τις κερδίσει τις εκλογές.

Παράλληλα σημείωσε ότι  σε περίπτωση που κάποιος άλλος θα κερδίσει στις εκλογές, φέρνοντας ως παράδειγμα τον Νίκο Χριστοδουλίδη τόνισε ότι αυτός θα αναλάβει και την ευθύνη της διακυβέρνησης της χώρας, και όσοι χάσουν ο λαός αποφασίζει να είναι στην αντιπολίτευση

«Αυτός που εκλέγεται ευθύνεται για την διακυβέρνηση και όποιος δεν εκλέγεται έχει την ευθύνη να εξασκεί υπεύθυνη αντιπολίτευση» ήταν το χαρακτηριστικό σχόλιο του Αβέρωφ Νεοφύτου.

Από την δική του πλευρά ο Νίκος Χριστοδουλίδης παρουσιάστηκε έτοιμος να αναλάβει την διακυβέρνηση του τόπου και να ηγηθεί όπως είπε μιας Κυβέρνησης Εθνικής Ενότητας που θα υπάρχουν ικανά στελέχη από όλους τους κομματικούς χώρους συμπεριλαμβανομένου και του ΔΗΣΥ.

Παράλληλα ο κύριος Χριστοδουλίδης εξέφρασε την σιγουριά  ότι και ο κ. Νεοφύτου και ο ΔΗΣΥ θα συμπεριφερθούν υπεύθυνα όπως συμπεριφερόταν διαχρονικά σε σχέση με το καλό του τόπου.

Δείτε τις αναφορές τους στο πιο κάτω βίντεο:

Πηγήoffsite

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης