Limassol Today - Diagwnismos Ltbanner
Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου, 2022

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10

ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ 2023

ΑΡΧΙΚΗΕΙΔΗΣΕΙΣΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ 2023

Ισοτιμία των φύλων με έργα

Οι γυναίκες της Κύπρου έχουν πετύχει και προσφέρει πολλά στην επιβίωση και την ανάπτυξη της πατρίδας τους. Μετά την εισβολή του ’74 μπήκαν μαζικά στην αγορά εργασίας και την εκπαίδευση.

Περισσότερα όσα μας ενώνουν από όσα μας χωρίζουν, λένε 4 υποψήφιοι

Είμαστε πρόθυμοι να παραμερίσουμε προσωπικές φιλοδοξίες χάριν του κοινού καλού, φέρνοντας έτσι νέο ήθος στην πολιτική ζωή: ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΜΑΡΙΟΣ ΗΛΙΑΔΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΔΗΣ

Χριστοδουλίδης για την άρση στο εμπάργκο όπλων

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης χαιρετίζει την απόφαση της Ουάσιγκτον για πλήρη άρση του εμπάργκο πώλησης όπλων στην Κυπριακή Δημοκρατία

Δείτε τις θέσεις του Νίκου Χριστοδουλίδη για την Υγεία

Οι προτάσεις περιλαμβάνουν βιωσιμότητα ΓΕΣΥ, αποτελεσματικά νοσοκομεία, εθνική στρατηγική υγείας, προγράμματα πρόληψης, διαχείριση πανδημίας, φαρμακευτική καινοτομια, ψυχική υγεία κι απεξάρτηση.

Ν. Χριστοδουλίδης για την παράνομη κράτηση του Ανδρέα Σουτζή

Ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την προεδρία της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης εκφράζει την έντονη ανησυχία του για την παρατεταμένη παράνομη κράτηση του Ανδρέα Σουτζή από τις κατοχικές αρχές.

Α. Δημητριάδης: Άστοχη η πρόταση για συνταγματική τροποποίηση

Η συζήτηση με αφορμή δήλωση του προέδρου του ΔΗΣΥ κ. Α. Νεοφύτου για συνταγματική τροποποίηση και δημιουργία θέσης αντιπροέδρου ή βοηθού προέδρου, θεωρώ ότι είναι πολιτικά άστοχη και συνταγματικά επικίνδυνη .

Το πρόγραμμα διακυβέρνησης του Νίκου Χριστοδουλίδη

«Το αύριο που επιθυμούμε είναι δικό μας, το δημιουργούμε για πρώτη φορά μαζί», λέει ο Νίκος Χριστοδουλίδης

Αχιλλέας Δημητριάδης για τον εθνικό κατώτατο μισθό

ΑΧΙΛΛΕΑΣ: O καθορισμός Εθνικού Κατώτατου Μισθού συνιστά ένα βήμα προς τα εμπρός. Ωστόσο, πολλά μπορούν ακόμα να γίνουν για να μειωθούν οι κοινωνικές ανισότητες στην πατρίδα μας.

Το επιτελείου του Νίκου Χριστοδουλίδη, για τον κατώτατο μισθό

Σημαντικό εργαλείο για την αναβάθμιση του βιοτικού επιπέδου των εργαζομένων η θέσπιση του κατώτατου, λέει το επιτελείο Χριστοδουλίδη. Μικρά περιθώρια βελτίωσης.

Πέντε μέτρα για το μεταναστευτικό

Το μεταναστευτικό είναι ένα από τα κύρια θέματα που προκαλεί ανησυχίες στην κοινή γνώμη. Οι αιτήσεις ασύλου που σωρεύτηκαν τα τελευταία πέντε χρόνια έφθασαν τις 35 χιλιάδες, αλλά η κυβέρνηση  αποφεύγει να μας εξηγήσει πώς φθάσαμε σε αυτό το σημείο.

Νίκος Χριστοδουλίδης: Η έκθεση της Ελεγκτικής Υπηρεσίας επιβεβαιώνει σοβαρά ελλείμματα ελέγχου

Ανακοίνωση επιτελείου ανεξάρτητου υποψηφίου για την προεδρία της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη για την έκθεση της Ελεγκτικής Υπηρεσίας σε σχέση με το Κυπριακό Επενδυτικό Πρόγραμμα

Ποιος τελικά θα αναλάβει την ποινική έρευνα;

Δήλωση Αχιλλέα Δημητριάδη για το πόρισμα της Ελεγκτικής υπηρεσίας για τα χρυσά διαβατήρια

Δεν θέλετε μέχρι την εκλογή μου να μην έχετε τακτοποιήσει τα θέματα που θίγω

Celestina De Petro: ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΜΟΣ. Επιθετικό το νέο σημείωμα της υποψήφιας για την Προεδρία της Δημοκρατίας.

Υποψήφιοι Προέδροι: Τα κριτήρια εικόνας εν όψει Εκλογών

Σύμφωνα με την έρευνα του Πολίτη, στις εκλογές του ερχόμενου Φεβρουαρίου, θα αναμετρηθούν ένας λαγός, μια αλεπού, ένα κοάλα, ένας λύκος, μια κουκουβάγια και ένα φίδι. Σημαίνει κάτι όμως αυτή η παρομοίωση; Σκέψεις για την αξιολόγηση των υποψηφίων..

Δημοφιλή

Τελευταία Νέα