Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Diagwnismosfeb23 Ltbanner
Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗL-ECONOMYO Invest καλωσορίζει τον κολοσσό Kassatly Group Holding στην Κύπρο

O Invest καλωσορίζει τον κολοσσό Kassatly Group Holding στην Κύπρο

Ο λιβανέζικος κολοσσός ποτών Kassatly Group Holding ξεκίνησε εργασίες στο νέο εργοστάσιο του στην Κύπρο μέσω της εταιρείας με την ονομασία «Boutique Beverage Bottling Int'l Ltd» ως μέρος των φιλόδοξων σχεδίων του για μετάβαση του brand του από μια τοπική περιφερειακή δύναμη σε έναν παγκόσμιο παίκτη στην αγορά του.

Ο Όμιλος κτίζει νέων εργοστάσιο παραγωγής ποτών στον Ύψωνα

Ο λιβανέζικος κολοσσός ποτών Kassatly Group Holding ξεκίνησε εργασίες στο νέο εργοστάσιο του στην Κύπρο μέσω της εταιρείας με την ονομασία «Boutique Beverage Bottling Int’l Ltd» ως μέρος των φιλόδοξων σχεδίων του για μετάβαση του brand του από μια τοπική περιφερειακή δύναμη σε έναν παγκόσμιο παίκτη στην αγορά του.

Το υπό κατασκευή εργοστάσιο στον Ύψωνα αναμένεται να ολοκληρωθεί έως το τέλος του 2023, με την εταιρεία να στοχεύει να κάνει το νησί βάση της μέσα σε ένα χρόνο, δημιουργώντας πέραν των 100 θέσεων εργασίας.

Ο ιδρυτής του Group, Akram Kassatly δήλωσε: «Τα φορολογικά κίνητρα στην Κύπρο είναι ελκυστικά, αλλά παράλληλα τα γεωγραφικά πλεονεκτήματα που λαμβάνουμε από αυτή τη μετάβαση, μας ελκύουν ακόμα περισσότερο αφού θα έχουμε πρόσβαση σε Ευρώπη, Αφρική, χώρες του Κόλπου και Αμερική. Ακόμα, το πιο σημαντικό, είναι ότι θα έχουμε μεσογειακές και ευρωπαϊκές σφραγίδες στα προϊόντα μας, κάτι που απαιτούν οι καταναλωτές ανά το παγκόσμιο».

Συζητώντας τις διαδικασίες μετάβασης των εργασιών ενός αναπόσπαστου τμήματος της επιχείρησης στην Κύπρο, ο κ. Kassatly είπε ότι η συμβολή, οι συμβουλές και ο επαγγελματισμός της ομάδας του Invest Cyprus έκαναν την εμπειρία τόσο ευχάριστη όσο και ανώδυνη, αφού όλα κύλησαν ομαλά. «O Invest Cyprus έπαιξε τεράστιο ρόλο στην απόφασή μας να κάνουμε την Κύπρο βάση μας», σημείωσε χαρακτηριστικά. «Κάθε βήμα προς τη μετάβαση απέφερε και μια θετική έκπληξη, αφού λαμβάναμε εξαιρετικές και άμεσες απαντήσεις, από τη στιγμή που υποβάλαμε το επιχειρηματικό μας σχέδιο, έτσι ώστε το νέο μας εργοστάσιο στο νησί να γίνει πραγματικότητα».

Καλωσορίζοντας τον όμιλο Kassatly στην Κύπρο, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Invest Cyprus, Γιώργος Καμπανέλλας, δήλωσε ότι «είναι πάντα ιδιαίτερη χαρά να φιλοξενούμε εταιρείες στην Κύπρο οι οποίες επιθυμούν την μετάβαση τους σε νέες αγορές προς την Ευρώπη και όχι μόνο. Η Kassatly Group Holding είναι κορυφαίος περιφερειακός παίκτης με τα καινοτόμα ποτά της, επομένως η συμμετοχή μας στην επόμενη φάση της ανάπτυξης αυτής της πρωτοποριακής εταιρείας είναι εξαιρετικά ικανοποιητική. Ως η εθνική Αρχή υπεύθυνη για την προσέλκυση ξένων επενδύσεων είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που μπορέσαμε να παρέχουμε όλα όσα χρειάζεται μια φιλόδοξη εταιρεία όπως ο Όμιλος Kassatly προκειμένου να εκπληρώσει τις παγκόσμιες φιλοδοξίες του. Με την Κύπρο να βρίσκεται στο σταυροδρόμι Ευρώπης, Ασίας και Αφρικής, διαθέτοντας εργατικό δυναμικό υψηλής εξειδίκευσης, ισχυρό νομικό πλαίσιο και φιλικό προς τις επιχειρήσεις περιβάλλον – το νησί μας αποτελεί τον ιδανικό επενδυτικό προορισμό για διεθνείς οργανισμούς».      

Powered byLimassol Today - Muskita

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης