Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Diagwnismosfeb23 Ltbanner
Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΛΕΜΕΣΟΣΟι βροχές επηρεάζουν την κυκλοφορία κυρίως στους αυτοκινητοδρόμους

Οι βροχές επηρεάζουν την κυκλοφορία κυρίως στους αυτοκινητοδρόμους

Οι βροχές που σημειώνονται σε διάφορες περιοχές από το απόγευμα χθες, επηρεάζουν την κυκλοφορία κυρίως στους αυτοκινητοδρόμους, σύμφωνα με αστυνομική ανακοίνωση.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, στις αστικές περιοχές δεν παρουσιάζονται οποιαδήποτε ιδιαίτερα προβλήματα.

Στους αυτοκινητοδρόμους, Λευκωσίας-Λάρνακας και Λευκωσίας-Λεμεσού, ιδιαίτερα στις περιοχές Λυμπιών, Αλάμπρας και Μονής, λόγω έντονης βροχόπτωσης, παρατηρείται ροή και συσσώρευση νερού, ενώ η ορατότητα για τους διερχόμενους οδηγούς οχημάτων, είναι περιορισμένη, με αποτέλεσμα οι οδηγοί να κινούνται με πολύ χαμηλές ταχύτητες και να παρατηρείται συμφόρηση της κυκλοφορίας.

Στις αστικές περιοχές δεν παρουσιάζονται ιδιαίτερα προβλήματα, υπενθυμίζεται ωστόσο ότι, στην Αμμόχωστο, στον δρόμο Πρωταρά-Κάβο Γκρέκο, έχει προκληθεί καθίζηση εδάφους σε δύο σημεία του δρόμου, που έχουν σηματοδοτηθεί. Στην Λάρνακα, ο δρόμος από τη λεωφόρο Αρτέμιδος προς το Τέμενος Χαλά Σουλτάν “ΤΕΚΚΕ”, παραμένει κλειστός λόγω συσσώρευσης νερού.

Στις ορεινές περιοχές επίσης της Μόρφου, Λεμεσού, Λάρνακας και Λευκωσίας δεν παρουσιάζονται ιδιαίτερα προβλήματα στο οδικό δίκτυο, παρά τη βροχόπτωση που σημειώνεται σε διάφορες περιοχές. Οι δρόμοι προς το Τρόοδος είναι ανοικτοί για όλα τα οχήματα.

Σύμφωνα με την αστυνομική ανακοίνωση, λόγω των χειμερινών συνθηκών που επικρατούν, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο είναι μεταβαλλόμενοι. Η Αστυνομία προτρέπει το κοινό όπως πριν τις διακινήσεις του, ενημερώνεται για την κατάσταση των δρόμων μέσω των ανακοινώσεων που δίνει στη δημοσιότητα η Αστυνομία.

Οι ανακοινώσεις της Αστυνομίας αναρτώνται έγκαιρα στην ενημερωτική ιστοσελίδα της Αστυνομίας www.cypruspolicenews.com, στη σελίδα της Αστυνομίας στο Facebook (Facebook.com/cypolice), καθώς και στο λογαριασμό της Αστυνομίας στο Twitter (twitter.com/Cyprus Police).

Powered by copy shop

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης