Πέμπτη, 1 Ιουνίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΛΕΜΕΣΟΣΣεμινάριο «Σήκω, Βγες & ΖΗΣΕ»

Σεμινάριο «Σήκω, Βγες & ΖΗΣΕ»

Με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση ολοκληρώθηκε το μεγάλο Σεμινάριο, «Σήκω, Βγες & ΖΗΣΕ», το οποίο διοργανώθηκε το Σάββατο, 29/04 στο AJAX Hotel στην Λεμεσό από την PG Group of Companies.

Κύριος ομιλητής του σεμιναρίου ήταν ο γνωστός Ελλαδίτης Motivational Speaker & Life Coach Κωνσταντίνος Λοϊζου.

Limassol Today - Omilitis 2

Εκλεκτός μας καλεσμένος ήταν ο Κύπριος executive coach Μιχάλης Πουλλής. Και οι δυο, ένωσαν τις δυνάμεις τους και για 4,5 και πλέον ώρες μπροστά σε 100 συνανθρώπους μας, μοιράστηκαν τις σκέψεις και τις εμπειρίες τους. Κοινός παρονομαστής όλων είναι η αγάπη για ζωή.

Παράλληλα, οι συμμετέχοντες του σεμιναρίου, είχαν την ευκαιρία να θέσουν τις ερωτήσεις τους μέσα από μια εφαρμογή, ανώνυμα, και να φύγουν από αυτό το σεμινάριο με όλες τις απαντήσεις στις ερωτήσεις τους.
Μια κίνηση που άφησε όλους τους συμμετέχοντες ικανοποιημένους.

Το Σεμινάριο μας είχε και κοινωνικό αντίκτυπο καθώς μέρος των εσόδων από τα εισιτήρια που προ πωλήθηκαν, χορηγίες αλλά και εισφορές κατά την διάρκεια του σεμιναρίου, δόθηκαν στον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό «Υπάρχω» για άτομα με αναπηρίες. Να σημειωθεί ότι το ποσό αυτό ανήλθε στα €2650. Ένα μικρό λιθαράκι σε αυτή την τεράστια προσπάθεια που καταβάλλουν !!!

Limassol Today - Gmi 6891


Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά το πέρας του σεμιναρίου, η διοργάνωση προσκάλεσε τα άτομα με αναπηρίες καθώς και τις οικογένειες τους
σε ένα κλειστό event μαζί με τον Κωνσταντίνο Λοϊζου. Εκεί, οι πρωταθλητές της ζωής, τα μέλη του «Υπάρχω» μας έδειξαν για άλλη μια φορά ότι αυτοί είναι οι αληθινοί πρωταθλητές.


Κλείνοντας, επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε τους μεγάλους μας χορηγούς:

  • PG | The Marketing Coach
  • Athanasiou & Garpozis Developments
  • CTL Eurocollege
  • Yiotia Antoniou Make Up Artist
    Καθώς και όλους τους υποστηρικτές μας όπως και τους χορηγούς
    επικοινωνίας μας.

Powered by copy shop

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης