Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΛΕΜΕΣΟΣIDENTITYΠώς εντυπωσιάζεται ένας vlogger από την παραλιακή Λεμεσού

Πώς εντυπωσιάζεται ένας vlogger από την παραλιακή Λεμεσού

VES VLOG ονομάζεται το κανάλι στο YouTube και γυρνάει κυρίως σε νησιά.

Η επίσκεψη στην Κύπρο με την ιδιότητα της ως νησί, ένιωσε ότι πρέπει να εκπροσωπηθεί από τη Λεμεσό.

Ο vloger εντυπωσιασμένος, αναφέρει συνεχώς το πως η πόλη αξιοποίησε το πιο μεγάλο της άσετ. Την παραλιακή της οδό.

Οι συνεχείς αναφορές του “ταξιδιώτη” μας, έχουν να κάνουν με το γεγονός πως η παραλία είναι ένας τεράστιος αξιοποιημένος περίπατος, από πάρκα, εστιατόρια, καφετέριες, πεζόδρομους, υπαίθρια γυμναστήρια, περίπτερα, μαγαζιά, ποδηλατόδρομους, τα οποία δίνουν απλόχερα την ευκαιρία απόλαυσης, πολλών δυνατοτήτων και πολλών χρήσεων του δημόσιου χώρου.

Πολύ εντυπωσιασμένος από τη Μαρινα και το αναπλασμένο Λιμάνι.

Εντυπωσιασμένος από τα σκάφη, κάνει ιδιαίτερη αναφορά στην πλήρη εμπειρία που παρέχει η Μαρίνα, τόσο για εκλιμενισμό αλλά και για την ύπαρξη υποδομών για όσα χρειάζεται ένα σκάφος.

Η επίχωση (μόλος) στη Λεμεσό ως υπαίθριο πάρκο, κρίνει πως είναι από τα πιο ωραία έργα παραθαλάσσιου δημόσιου χώρου που έχει δει σε όλη τη Μεσόγειο.

Περπάτησε στα τουριστικά σοκάκια της Αγίου Ανδρέου- και οδήγησε κατά μήκος της θάλασσας αναφέροντας πως είναι πολλές οι ευκαιρίες που υπάρχουν σε επίπεδο οργανωμένων παραλιών ώστα να μπορεί κανείς να κάνει μπάνιο χωρίς να πληρώνει σε χρυσό τον χώρο που θα κάνει κατάληψη.

Πέρασε κι έκανε λήψεις από τα έργα ιδιωτικής ανάπτυξης, αυτά που εμείς ονομάζουμε πύργους αλλά στον υπόλοιπο κόσμο χαμογελάνε κοιτώντας μας χαριτωμένα που τα λέμε έτσι.

Εντυπωσιάστηκε από τη δυνατότητα προσέλκυσης ακριβού τουρισμού λόγω των πολύ καλών ξενοδοχείων που διαθέτει η Λεμεσός, κάνοντας αναφορά στις ποιοτικές παροχές ψηλού επιπέδου που διαθέτουν. Περπάτησε στους υπαίθριους κήπους και τις οργανωμένες παραλίες τους και χρησιμοποίησε τη φράση “Αξίζει μου φαίνεται”.

Παρά τον πληθυσμό της, αναφέρει τη Λεμεσό ως μεγαλούπολη, και σημειώνει πως παρά το γεγονός πως τρία λεπτά πριν βρισκόταν σε μεγάλο δρόμο βαριάς κυκλοφορίας, η παραλία βιωνόταν με όρους απόλυτης ησυχίας κι ηρεμίας.

“Δεν ξέρεις που να κάνεις τη βουτιά…problem” λέει όσο δεν αποφασίζει που, από όλα τα σημεία που περπατά, να μπεί στο νερό, όταν η πόλη σου χαρίζει μια τεράστια έκταση θάλασσας.

Κι αφού βίωσε την ευκαιρία της Λεμεσιανής θάλασσας, κατευθύνθηκε στο εμπορικό κέντρο MY MALL στη δυτική πλευρά της πόλης. Περιφερόμενος στο Sports Direct σημείωσε πως δεν υπάρχει κάτι που να θες και να μην το έχει, δεν υπάρχει περίπτωση.

Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, λέει “Περιμένετε λίγο, να δείτε κάτι, λίγο Ντουμπάι style” και κάνει λήψη στο παγοδρόμιο που βρίσκεται στο MY MALL.

Η εμπειρία του vloger στη Λεμεσό της μέρας, έκλεισε με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Powered by copy shop

ΠηγήVes Vlog

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης