Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗARCHIVEΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2021Συνέντευξη Νικόλα Παπαδόπουλου στο Limassol Today

Συνέντευξη Νικόλα Παπαδόπουλου στο Limassol Today

Τo Limassol Today στα πλαίσια της ενότητας “Βουλευτικές Εκλογές 2021” συζητά με τους πολιτικούς αρχηγούς για θέματα που απασχολούν τους πολίτες σε σχέση με το κόμμα που εκπροσωπούν.

Στη σημερινή συνέντευξη ο κ. Νικόλας Παπαδόπουλος απαντά στην Ανθή Ερμογένους, για τα πορίσματα Αρέστη και Νικολάτου, την ούτω καλούμενη οικονομική επιτυχία της κυβέρνησης, τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια, το Κυπριακό, για την προσέλκυση εταιρειών, για το αν το Δημοκρατικό Κόμμα έχει πράσινη ατζέντα και πώς αντιμετωπίζει τα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ.

Για το αν η ΔΗΠΑ ήταν αποτέλεσμα ξεκαθαρίσματος ή κακής εξέλιξης, τις θέσεις που το ΔΗΚΟ καταθέτει στην κοινωνία, και το αν ο Νικόλας Παπαδόπουλος θα είναι ο επόμενος υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Συνέντευξη Νικόλα Παπαδόπουλου στο Limassol Today

Τo Limassol Today στα πλαίσια της ενότητας "Βουλευτικές Εκλογές 2021" συζητά με τους πολιτικούς αρχηγούς για θέματα που απασχολούν τους πολίτες σε σχέση με το κόμμα που εκπροσωπούν.Στη σημερινή συνέντευξη ο κ. Νικόλας Παπαδόπουλος απαντά στην Ανθή Ερμογένους, για τα πορίσματα Αρέστη και Νικολάτου, την ούτω καλούμενη οικονομική επιτυχία της κυβέρνησης, τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια, το Κυπριακό, για την προσέλκυση εταιρειών, για το αν το Δημοκρατικό Κόμμα έχει πράσινη ατζέντα και πώς αντιμετωπίζει τα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ.Για το αν η ΔΗΠΑ ήταν αποτέλεσμα ξεκαθαρίσματος ή κακής εξέλιξης, τις θέσεις που το ΔΗΚΟ καταθέτει στην κοινωνία, και το αν ο Νικόλας Παπαδόπουλος θα είναι ο επόμενος υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Posted by Limassol Today on Tuesday, May 25, 2021

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης